Mokro tu u Ciebie.
Ale po tej stronie monitora - może ujdzie mi to na sucho.
Pozdrawiam,
Wojtek
konopackir napisał(a):Takiego samo-podobnego spotkałem w tamtym roku koło Stonu na drodze - grzecznie przepuściłem mimo braku pasów
Katerina napisał(a):konopackir napisał(a):Takiego samo-podobnego spotkałem w tamtym roku koło Stonu na drodze - grzecznie przepuściłem mimo braku pasów
Widocznie one grasują nagminnie w tej okolicy ..A może jednak ten sam? My go widzieliśmy w pierwszym tygodniu września 2013
Franz napisał(a):Mokro tu u Ciebie.
Ale po tej stronie monitora - może ujdzie mi to na sucho.
Katerina napisał(a):konopackir napisał(a):Takiego samo-podobnego spotkałem w tamtym roku koło Stonu na drodze - grzecznie przepuściłem mimo braku pasów
Widocznie one grasują nagminnie w tej okolicy ..A może jednak ten sam? My go widzieliśmy w pierwszym tygodniu września 2013
loverosa napisał(a):Fajnie tak sobie dryfować po Jadranie pontonem ze swoją ukochaną osobą:)
Loviste bardzo ładne
maslinka napisał(a):My dzisiaj wróciliśmy z Cro - Korcula i Lastovo I też oglądaliśmy Chorwację z perspektywy morza i naszego kajaka
te kiero napisał(a):relacja rewelacja
pierwsza fota zajawkowa z Kilwaterem tak zachęcająca, że nie sposób było się nie wciągnąć
aż mnie zaciekawiło to głębsze nurkowanie, ale sporo tego sprzętu trzeba
BTW: po zdjęciach ekipy coś mi się kojarzy, że widziałem już Was na Pogorii lub gdzieś indziej
Eunike1984 napisał(a):Ładnie to tak prowadzić "pojazd" po % ?
Świetna ta Twoja relacja Szkoda, że nie uchwyciliście żółwia i chętnie zobaczyłabym też te narty wodne w Twoim wykonaniu
Powrót do Nasze relacje z podróży