Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kilwater pijany szczęściem. Peljesac.

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 05.08.2014 14:37

Mokro tu u Ciebie. ;)
Ale po tej stronie monitora - może ujdzie mi to na sucho.

Pozdrawiam,
Wojtek
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 05.08.2014 14:58

konopackir napisał(a):Takiego samo-podobnego spotkałem w tamtym roku koło Stonu na drodze - grzecznie przepuściłem mimo braku pasów :mrgreen:

Widocznie one grasują nagminnie w tej okolicy :oczko_usmiech: ..A może jednak ten sam? My go widzieliśmy w pierwszym tygodniu września 2013 :)
loverosa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) loverosa » 05.08.2014 15:40

Fajnie tak sobie dryfować po Jadranie pontonem ze swoją ukochaną osobą:)
Loviste bardzo ładne :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 05.08.2014 22:20

Fajnie popatrzeć na Peljesac widziany z wody :D

My dzisiaj wróciliśmy z Cro - Korcula i Lastovo :) I też oglądaliśmy Chorwację z perspektywy morza i naszego kajaka :)

Czekam na więcej :)
konopackir
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) konopackir » 06.08.2014 08:18

Katerina napisał(a):
konopackir napisał(a):Takiego samo-podobnego spotkałem w tamtym roku koło Stonu na drodze - grzecznie przepuściłem mimo braku pasów :mrgreen:

Widocznie one grasują nagminnie w tej okolicy :oczko_usmiech: ..A może jednak ten sam? My go widzieliśmy w pierwszym tygodniu września 2013 :)

My około 20 sierpnia 2013 :mrgreen:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 06.08.2014 08:26

relacja rewelacja :D
pierwsza fota zajawkowa z Kilwaterem tak zachęcająca, że nie sposób było się nie wciągnąć
aż mnie zaciekawiło to głębsze nurkowanie, ale sporo tego sprzętu trzeba :?

BTW: po zdjęciach ekipy coś mi się kojarzy, że widziałem już Was na Pogorii lub gdzieś indziej
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 06.08.2014 09:40

Franz napisał(a):Mokro tu u Ciebie. ;)
Ale po tej stronie monitora - może ujdzie mi to na sucho.

Pewnie, że mokro... może jednak ujdzie Ci to sucho, pod warunkiem że będziesz dalej tutaj zaglądał :)

Katerina napisał(a):

Może miał jakiś znak szczególny? :)

loverosa napisał(a):Fajnie tak sobie dryfować po Jadranie pontonem ze swoją ukochaną osobą:)
Loviste bardzo ładne :D

Of fajnie, fajnie... niczego nam nie brakowało, a atmosfera na campie była tak sympatyczna, że spędziliśmy tam całe dwa tygodnie :)

maslinka napisał(a):My dzisiaj wróciliśmy z Cro - Korcula i Lastovo :) I też oglądaliśmy Chorwację z perspektywy morza i naszego kajaka :)

Hej :)
Tak właśnie myślałam, że w Cro jesteście, bo Cię na forum nie było widać :)
Jak pogoda?

te kiero napisał(a):relacja rewelacja :D
pierwsza fota zajawkowa z Kilwaterem tak zachęcająca, że nie sposób było się nie wciągnąć
aż mnie zaciekawiło to głębsze nurkowanie, ale sporo tego sprzętu trzeba :?

BTW: po zdjęciach ekipy coś mi się kojarzy, że widziałem już Was na Pogorii lub gdzieś indziej

Dzięki :)
Sprzętu rzeczywiście trzeba zabrać dużo, ale lepiej być przygotowanym na niespodzianki, niż się później martwić.
A czy nas spotkałeś? Co weekend się gdzieś kręcimy, to mogło się tak zdarzyć. Co prawda Pogorii nie odwiedzamy, ale Jaworzno, Zakrzówek czy Hermanice w Czechach bardzo często.
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 06.08.2014 09:55

Ładnie to tak prowadzić "pojazd" po % ? :lol: :oczko_usmiech:
Świetna ta Twoja relacja ;) Szkoda, że nie uchwyciliście żółwia i chętnie zobaczyłabym też te narty wodne w Twoim wykonaniu :mrgreen:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 07.08.2014 07:44

Eunike1984 napisał(a):Ładnie to tak prowadzić "pojazd" po % ? :lol: :oczko_usmiech:
Świetna ta Twoja relacja ;) Szkoda, że nie uchwyciliście żółwia i chętnie zobaczyłabym też te narty wodne w Twoim wykonaniu :mrgreen:

Wstydzę się tych % okrutnie, nawet się zaczerwieniłam ;)
Jakby w drodze powrotnej zrobiły się duże fale, to trzeba dwa albo trzy takie piwka wypić i strachu w oczach nie mieć :mrgreen:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 07.08.2014 07:45

Mało mam ostatnio czasu na relację :roll:
Mam nadzieję, ze trochę poczekacie, a w ramach rekompensaty proszę:

Kilwater w roli głównej :)

Widać nawet delfinki :lol:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 07.08.2014 07:48

Divne te delfiny.. ;)
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 07.08.2014 11:22

Myślę, że Chorwacka Izba Turystyczna chętnie by kupiła ten wasz filmik :)
Obejrzałam go na śniadanie ... mniam. Uwielbiam takie podglądanie znajomych miejsc na 26 dni przed wyjazdem :oczko_usmiech:
Pozdrawiam z prawie chorwackiej ,ze względu na pogodę, Gdyni :) i czekam cierpliwie na cd.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 07.08.2014 11:26

Roxi napisał(a):Mam nadzieję, ze trochę poczekacie, a w ramach rekompensaty proszę:

wypas, dobry przegląd i rekompensata :D

Ps. Fajna ta podwodna czuprynka na początku video :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.08.2014 11:51

Brawo Roxi :)
Z wielką przyjemnością to obejrzałam :)
Mówi się, że jedno zdjęcie to 1000 słów. Nie umiem policzyć ile trzeba byłoby napisać słów bo oddać to co Ty pokazałaś w tym filmiku :)
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 07.08.2014 12:30

Roxi napisał(a):Widać nawet delfinki :lol:

I to całkiem dobrze. :)

pzdr :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży