Jak ze standardem hoteli?
Czy *** warte zachodu czy lepiej odpuścić i patrzeć tylko na ****?
Może ktoś był w hotelu Arsi?
Jacek S napisał(a):Boję się, że rzeczy warte zobaczenia będą tak daleko, że będzie problem, że umrę z nudów.
Jacek S napisał(a):Jak ze standardem hoteli?
Jacek S napisał(a):No i tu jest pies pogrzebany...nidgy nie byłem na takim wyjeździe (nie licząc kolonii ) więc nie wiem jak mój organizm zareaguje.
Mam nadzieję coś więcej zobaczyć/poznać niż tylko szwedzki stół i basen dlatego pytałem o wypożyczalnie.
Boję się, że rzeczy warte zobaczenia będą tak daleko, że będzie problem, że umrę z nudów.
W HR jadąc w ciemno nigdy się o takie sprawy nie martwiłem - no i zawsze byłem mobilny.
Ach te kobiety...
Jacek S napisał(a):Jak ze standardem hoteli?
Może ktoś był w hotelu Arsi?
Jacek S napisał(a):A jak jest z cenami paliwa - taniej tankować na prowincji czy bez znaczenia (jak LPG w HR) ??
Jacek S napisał(a):Czy jest szansa trafić na fajne dzikie, puste plaże/zatoczki w okolicach Konakli? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ?
Jacek S napisał(a):Czy w morzu pływają jakieś niebezpieczne stwory (meduzy, jeżowce, itd.) ?
Jacek S napisał(a):A jak jest z cenami paliwa - taniej tankować na prowincji czy bez znaczenia (jak LPG w HR) ?
Czy jest szansa trafić na fajne dzikie, puste plaże/zatoczki w okolicach Konakli? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
Czy w morzu pływają jakieś niebezpieczne stwory (meduzy, jeżowce, itd.) ?
Kowal38 napisał(a):chodzi mi o korki na granicach,jakość dróg bułgarskich,policja bułgarska itp
Proszę o Twoje sugestie na ten temat
Kowal38 napisał(a):Którą trase poleciłbyś mi do Stambułu?
1.Przez Bułgarię?
http://www.tinyurl.pl?Ri1SOPtv
2.Przez Grecję
http://www.tinyurl.pl?DEW718He
Kowal38 napisał(a):Trochę jeszcze Ciebie pomęczę w tym wątku moimi pytaniami na Temat Turcji!
carnivalka napisał(a):Co do przejazdu przez Sofię to lepszy przejazd jest przez centrum,korki nie większe a o wiele lepsze widoki.