rich72 napisał(a):
przykład że jednak im odjeb...o - wczoraj znajomy doniósł że zapłacił mandat 1500 Kcs za brak w komplecie zapasowej żarówki do.....
podświetlenia deski rozdzielczej
... tak czułem, że im odbije ...
Fatboy napisał(a):ej, no bez przesadyzmu Policjant nie moze dac mandatu za takie cos. Prosze mi pokazac gdzie w Kodeksie Drogowym jest to napisane ? Moze dac mandat za brak zarowek, ale zewnetrznych, zeby auto nie sprawialo zagrozenia na drodze. huh
ej, no bez przesadyzmu Policjant nie moze dac mandatu za takie cos. Prosze mi pokazac gdzie w Kodeksie Drogowym jest to napisane ? Moze dac mandat za brak zarowek, ale zewnetrznych, zeby auto nie sprawialo zagrozenia na drodze. huh
rich72 napisał(a):Działanie Czechów jest prawdopodobnie nastawione na zmniejszenie ruchu tranzytowego (były kiedyś na ten temat wzmianki chyba w autoświecie), który dla nich finansowo nic nie wnosi - a oni w odróżnieniu od polskiego rządu potrafią dbać o swoje interesy i stan dróg oraz bezpieczeństwa na nich.
rich72 napisał(a): przykład że jednak im odjeb...o - wczoraj znajomy doniósł że zapłacił mandat 1500 Kcs za brak w komplecie zapasowej żarówki do.....
podświetlenia deski rozdzielczej
RadaR napisał(a):Qrcze aż sie wierzyć nie chce że można być aż tak upierdliwym Zamierzam w tym roku przez Słowację jechać ale miałem przez Cieszyn zapodać. Hm chyba walnę na Zwardoń. Czy ktoś może jechał w tym roku przez Zwardoń, jak tam droga?
A może by wypadało mieć zapasowe drugie auto żeby mandatu nie dostać
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi