Czternastowieczny budynek - to robi wrażenie , zaułek bardzo ciekawy i mieszkanie nie wygląda klaustrofobicznie

Pozdrawiam
Piotr
Tak, takmegidh napisał(a):Ale chyba masz w planach sporo jazdy tym autem ...mysza73 napisał(a):Jak dobrze że zarezerwowałam auto
wiola2012 napisał(a):Masz gdzieś namiar na to mieszkanie, czy właściciel ma je w ofercie na bookingu?
marze_na napisał(a):wiola2012 napisał(a):Masz gdzieś namiar na to mieszkanie, czy właściciel ma je w ofercie na bookingu?
Ja już chyba znalazłam.
Nazywa się Farolfi Apartments Pepoli, a w ofercie jest kilka apartamentów. Ten konkretny to Appartamento Superior.
Może Gosia potwierdzi?
mysza73 napisał(a):Tak, takmegidh napisał(a):Ale chyba masz w planach sporo jazdy tym autem ...mysza73 napisał(a):Jak dobrze że zarezerwowałam auto![]()
Odbieramy auto na lotnisku w Bolonii i śmigamy na południe![]()
mysza73 napisał(a):Ostatni dzień spędzimy w Bolonii na specjalne życzenie męża mego
Bo narzeka, że byliśmy w Bolonii zbyt krótko i on czuje niedosytmegidh napisał(a):mysza73 napisał(a):Ostatni dzień spędzimy w Bolonii na specjalne życzenie męża mego
A jest jakiś powód, dla którego Twój mąż ma takie specjalne życzenie ?
No kiedyś przecież musi się skończyć zła passapiotrf napisał(a):Gosiu , po takim początku ( kolej - czas , zmiana na autobus , pogoda , płatności ) teraz będzie już tylko lepiej , pięknie , ciekawie i komfortowo . . .
Lepsza lokalizacja nie mogła nam się trafićmarze_na napisał(a):Lokalizacja rzeczywiście świetna!
Santo Stefano to jedno z moich ulubionych miejsc w Bolonii.
Sufity są naprawdę mega.marze_na napisał(a):piotrf napisał(a):Czternastowieczny budynek - to robi wrażenie
Dokładnie tak
A w apartamencie najbardziej podobają mi się sufity. Mega klimat.
W apartamencie są dwa łóżka dla 4 osób. Stoi tam też rozkładana kanapa, na której wygodnie byłoby jednej osobie lub dwójce dzieci. Ale 10 osób też by się tam zmieściło.kulka53 napisał(a):Ale metraż, pomieściłoby się tam pewnie i z 10 osób
kulka53 napisał(a):Ile ostatecznie kosztowała doba?
kulka53 napisał(a):Cały czas śledzę z zaciekawieniem
piekara114 napisał(a):Przestronny ten apartament. Na miejski pobyt dla mnie wygląda całkiem ok.
wiola2012 napisał(a):Napisałaś Gosiu, że w konsekwencji dostaliście mieszkanie inne niż zarezerwowaliście. Chyba nie możesz powiedzieć, że masz pecha, bo jak dla mnie jest super.
wiola2012 napisał(a):marze_na napisał(a):wiola2012 napisał(a):Masz gdzieś namiar na to mieszkanie, czy właściciel ma je w ofercie na bookingu?
Ja już chyba znalazłam.
Nazywa się Farolfi Apartments Pepoli, a w ofercie jest kilka apartamentów. Ten konkretny to Appartamento Superior.
Może Gosia potwierdzi?
Tak, wydaje się, że to ten, tylko w kuchni jest stół. Ciekawa jestem na ile punktów Gosia go oceni.
wiola2012 napisał(a):marze_na napisał(a):wiola2012 napisał(a):Masz gdzieś namiar na to mieszkanie, czy właściciel ma je w ofercie na bookingu?
Ja już chyba znalazłam.
Może Gosia potwierdzi?
Tak, wydaje się, że to ten, tylko w kuchni jest stół. Ciekawa jestem na ile punktów Gosia go oceni.
mysza73 napisał(a):Bo narzeka, że byliśmy w Bolonii zbyt krótko i on czuje niedosytmegidh napisał(a):mysza73 napisał(a):Ostatni dzień spędzimy w Bolonii na specjalne życzenie męża mego
A jest jakiś powód, dla którego Twój mąż ma takie specjalne życzenie ?![]()
Nie protestuję, bo ja też jeszcze kilka miejsc chcę w Bolonii zobaczyć
wiola2012 napisał(a):Właśnie wystawiłaś obiektowi bardzo rzetelną i wyczerpującą opinię. Mogłabyś ja skopiować i wkleić na booking.
Po takich płacowych perypetiach mogłabym się zrazić do bookingu, ale chyba lepszej alternatywy nie ma. Airbnb , kiedyś naprawdę konkurencyjne, ma ceny czasami większe niż ten sam lokal na booking, z innych typu hotels.com nigdy nie korzystałam.