Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kielce-Stanici -wyjazd 27.07

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 10.03.2013 18:11

Witam
Tak jak w tytule wyjeżdżamy około południa .Trasa przez Nowy Sącz -Koszice - Budapeszt -Latenje- Split-Stanici.
My (38/39) i dwójka dzieciaków 9 i 6 lat.Jak ktoś by jechał tego dnia fajnie byłby jechać razem.
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 12.03.2013 23:34

Witajcie
Macie juz zarezerwowana kwatere?
czy jedziecie w ciemno?
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 13.03.2013 08:22

bodzio_gdańsk napisał(a):Witam
Tak jak w tytule wyjeżdżamy około południa .Trasa przez Nowy Sącz -Koszice - Budapeszt -Latenje- Split-Stanici.
My (38/39) i dwójka dzieciaków 9 i 6 lat.Jak ktoś by jechał tego dnia fajnie byłby jechać razem.

Z Kielc na Nowy Sącz ???
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 13.03.2013 12:56

Mamy zarezerwowany apartman .Tak jedziemy przez New Sącz ,ale możemy się dostosować do innych opcji.,a z Kielc dlatego ponieważ tam mamy zawsze przystanek w podróży - mieszka tam nasza rodzina .
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 13.03.2013 15:14

bodzio_gdańsk napisał(a):Mamy zarezerwowany apartman .Tak jedziemy przez New Sącz ,ale możemy się dostosować do innych opcji.,a z Kielc dlatego ponieważ tam mamy zawsze przystanek w podróży - mieszka tam nasza rodzina .

Tak juz znalazlam w innym watku, ze macie zarezerwowany aparrtament
my tez myslimy by pojechac z kims, termin lipiec, ale jakos w tym roku wymyslilam sobie hvar
dlatego pytam czy macie juz zarezerwowane apartamenty
a no i macie dwie dziewczynki, a my jedna 8 latke, ktorej nie ukrywam przydałoby sie towarzystwo ;-)
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 14.03.2013 08:24

bodzio_gdańsk napisał(a):Mamy zarezerwowany apartman .Tak jedziemy przez New Sącz ,ale możemy się dostosować do innych opcji.,a z Kielc dlatego ponieważ tam mamy zawsze przystanek w podróży - mieszka tam nasza rodzina .

Rozumiem,
Ale z Kielc lepiej jechać na Kraków -> Chyżne -> i dalej na Budapeszt
Sa na ten temat wątki. I zaoszczędzisz kilometrów
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 14.03.2013 14:33

pawelli napisał(a):

Rozumiem,
Ale z Kielc lepiej jechać na Kraków -> Chyżne -> i dalej na Budapeszt
Sa na ten temat wątki. I zaoszczędzisz kilometrów

Jest to jakaś alternatywa ale na SK nie jedzeisz autostradą.Różnica jest 70 kilometrowa więc nieduża Jechaliśmy już raz przez Koszyce i było spoko
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 15.03.2013 08:25

To moze i ja tamtędy pomknę w takim razie ...
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 15.03.2013 08:42

Wydaje mi się że droga przez Nowy Sącz jest spokojniejsza niż przez Kraków na Chyżne ( z pewnością),a SK jest do przejechania tylko kawałek .Faktem jest że całe HU trzeba przejechać ale co tam jak jedzie się autostrada .
tomekp
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekp » 16.06.2013 21:03

Witam
My jedziemy na 3 samochody do Stanici 28.07 trasa Rzeszów-Barwinek-Budapeszt-Stanici. Pozdrowienia
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 17.06.2013 19:12

Szkoda że dzień póżniej pojechalibyśmy razem ,może spotkajmy się na miejscu ? Będziemy w pierwszym apartamencie po lewej stronie jadąc od Omisia (nie wiem czy mogę wymienić nazwę).Jadą z wami dzieci ? mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
MaJaKi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaJaKi » 17.06.2013 21:12

bodzio_gdańsk napisał(a):Szkoda że dzień póżniej pojechalibyśmy razem ,może spotkajmy się na miejscu ? Będziemy w pierwszym apartamencie po lewej stronie jadąc od Omisia (nie wiem czy mogę wymienić nazwę).Jadą z wami dzieci ? mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

jak nic nie dobudowali to tez w tym ap. bylismy, (nazwa ap od imienia?)
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 18.06.2013 13:47

MaJaKi napisał(a):
bodzio_gdańsk napisał(a):Szkoda że dzień póżniej pojechalibyśmy razem ,może spotkajmy się na miejscu ? Będziemy w pierwszym apartamencie po lewej stronie jadąc od Omisia (nie wiem czy mogę wymienić nazwę).Jadą z wami dzieci ? mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

dokładnie o ten (gospodarze Zdrawka i Ivo )
MaJaKi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaJaKi » 19.06.2013 07:37

bodzio_gdańsk napisał(a):
MaJaKi napisał(a):

dokładnie o ten (gospodarze Zdrawka i Ivo )

fajnie sie nam mieszkalo, plaza super, restauracja i toaleta na plazy, gospodarze mili, na start dostalismy winka a na wyjazd pozegnalna kolacje, wino i grilowane rybki...
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 19.06.2013 12:53

fajnie sie nam mieszkalo, plaza super, restauracja i toaleta na plazy, gospodarze mili, na start dostalismy winka a na wyjazd pozegnalna kolacje, wino i grilowane rybki...[/quote]
Nas powitali kawą i lodami , była uroczysta kolacja z grilem ,rakiją,szery (alkohole od brata Zdravki - super).W międzyczasie Ivo zabrał nas swoją łódką do Omisia ( gratis ! ).Na dowidzenia dostałem rakije a żona szery, pożegnanie jak z rodziną.
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone