Witam
Tak jak w tytule wyjeżdżamy około południa .Trasa przez Nowy Sącz -Koszice - Budapeszt -Latenje- Split-Stanici.
My (38/39) i dwójka dzieciaków 9 i 6 lat.Jak ktoś by jechał tego dnia fajnie byłby jechać razem.
bodzio_gdańsk napisał(a):Witam
Tak jak w tytule wyjeżdżamy około południa .Trasa przez Nowy Sącz -Koszice - Budapeszt -Latenje- Split-Stanici.
My (38/39) i dwójka dzieciaków 9 i 6 lat.Jak ktoś by jechał tego dnia fajnie byłby jechać razem.
bodzio_gdańsk napisał(a):Mamy zarezerwowany apartman .Tak jedziemy przez New Sącz ,ale możemy się dostosować do innych opcji.,a z Kielc dlatego ponieważ tam mamy zawsze przystanek w podróży - mieszka tam nasza rodzina .
bodzio_gdańsk napisał(a):Mamy zarezerwowany apartman .Tak jedziemy przez New Sącz ,ale możemy się dostosować do innych opcji.,a z Kielc dlatego ponieważ tam mamy zawsze przystanek w podróży - mieszka tam nasza rodzina .
pawelli napisał(a):bodzio_gdańsk napisał(a):Mamy zarezerwowany apartman .Tak jedziemy przez New Sącz ,ale możemy się dostosować do innych opcji.,a z Kielc dlatego ponieważ tam mamy zawsze przystanek w podróży - mieszka tam nasza rodzina .
Rozumiem,
Ale z Kielc lepiej jechać na Kraków -> Chyżne -> i dalej na Budapeszt
Sa na ten temat wątki. I zaoszczędzisz kilometrów
bodzio_gdańsk napisał(a):Szkoda że dzień póżniej pojechalibyśmy razem ,może spotkajmy się na miejscu ? Będziemy w pierwszym apartamencie po lewej stronie jadąc od Omisia (nie wiem czy mogę wymienić nazwę).Jadą z wami dzieci ? mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
MaJaKi napisał(a):bodzio_gdańsk napisał(a):Szkoda że dzień póżniej pojechalibyśmy razem ,może spotkajmy się na miejscu ? Będziemy w pierwszym apartamencie po lewej stronie jadąc od Omisia (nie wiem czy mogę wymienić nazwę).Jadą z wami dzieci ? mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jak nic nie dobudowali to tez w tym ap. bylismy, (nazwa ap od imienia?)
bodzio_gdańsk napisał(a):MaJaKi napisał(a):bodzio_gdańsk napisał(a):Szkoda że dzień póżniej pojechalibyśmy razem ,może spotkajmy się na miejscu ? Będziemy w pierwszym apartamencie po lewej stronie jadąc od Omisia (nie wiem czy mogę wymienić nazwę).Jadą z wami dzieci ? mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jak nic nie dobudowali to tez w tym ap. bylismy, (nazwa ap od imienia?)
dokładnie o ten (gospodarze Zdrawka i Ivo )
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko