Super wycieczka! Aż Wam pozazdrościłam
Na początku pojawiła się myśl w mojej głowie: "będziemy na Hvarze, to bierzemy tą wycieczkę", a potem przyszło opamiętanie "Kobieto, przecież podczas wakacji będziesz też na Visie."
CROnikiCROpka napisał(a):Super wycieczka! Aż Wam pozazdrościłam
Na początku pojawiła się myśl w mojej głowie: "będziemy na Hvarze, to bierzemy tą wycieczkę", a potem przyszło opamiętanie "Kobieto, przecież podczas wakacji będziesz też na Visie."
Katerina napisał(a):Przyszedł mi pomysł do głowy na wrzesień - w trakcie pobytu na Visie popłynę na Hvar, tak jak wy przypłynęliście na Vis
Katerina napisał(a):Dołączyłam do czytania i oglądania Hvaru...a tu Vis i jego atrakcje geologiczne
Fajne te zdjęcia z Błękitnej - mi akurat bateria siadła ,gdy byliśmy w środku , tak też nie mogę zamieścić takich udanych jak Twoje w mojej relacji..
Przyszedł mi pomysł do głowy na wrzesień - w trakcie pobytu na Visie popłynę na Hvar, tak jak wy przypłynęliście na Vis Byliśmy na Hvarze na dłużej w 2013, ale miasta Hvar nigdy za wiele , więc chętnie spędzę tam jeden dzień.Mam nadzieję,że mają na Visie takie wycieczki.
Piękne zdjęcia ze Sv.Nikola, no i lawenda, która nas ominęła, bo byliśmy we wrześniu..
Powrót do Nasze relacje z podróży