Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kiedy to EURO stanieje ????

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tigra121

Nieprzeczytany postnapisał(a) tigra121 » 29.06.2003 17:05

teraz mozna kupic po 4,50
a jeszcze niedawno bylo 3,70 3,80 max 4zl
nam turystom jest na niekorzysc w wiekszych sumkach naprawde jest duza roznica np za 2tys zl kupi o 50 euro mniej czyli 200zl w plecy
wiej jakies 10% mniej pieniedzy mamy niz jeszcze nie tak dawno
i drozej nam wychodzi benzyna i noclegi
chyba musismy czekac az wejdziemy d ostrefy EURO i wtedy nie bedzie zadnych kursów!
chyba ze Euro stanieje o chociaz 10% , dolary sa tanie czemu euro nie?
hugo

Nieprzeczytany postnapisał(a) hugo » 29.06.2003 19:26

ups....... polecam troche zainteresowac sie gospodarką, polityką.... bo pytanie typu czemu dolary są drogie a euro nie powiem szczerze, że wydaje mi się conajmniej głupie.... a swoją drogą to wszystko na to wskazuje ze euro bedzie oscylowac wokół 4,45....nieznaczne korekty beda pewnie mialy miejsce po kongresie SLD..tylko nie wiadomo czy na plus czy minut.....
cena kiedy euro kosztowało 3,70 wcale nie było tak dawno...... w kazdym badz razie ja kupiłem w połowie maja gdy wydało mi sie pewne ze ponizej 4.25 juz nie zejdzie wiec zakupiłem juz na całe wakacje :)
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 29.06.2003 19:59

Hugo , i mimo to nie stać Cię na zakup biletów do parków narodowych w Chorwacji :?
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 30.06.2003 06:50

To nie jest pytanie na Forum. Spytaj tych , którzy w ramach propagandy referendalnej obiecywali, że po wygranym referendum złotówka pójdzie ostro w górę.
Idziol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idziol » 04.07.2003 07:54

Najlepiej zeby zlapali Husajna to wtedy dolar .........ulallalaa

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone