Witam serdecznie wszystkich.
Czytelnikiem forum jestem już od kilku lat, dzięki Wam wszystkim wiele dowiedziałem się o Chorwacji, jej klimacie, ludności itp. W tym roku chciałbym się do Chorwacji wybrać z żoną i półtoraroczną córką. Ze względu na polecenia Ines jak i innych osób które były na Makarskiej Riwierze zdecydowaliśmy się na Tucepi. Potrzebuję jednak waszej pomocy w kwestii terminu. Zależy mi na informacji w jakim terminie mam największe szanse na znalezienie apartamentu w ciemno w cenie do 30E/dobę. (Czy apartament w tej cenie w podanych niżej terminach jest w ogóle osiągalny? Jeśli nie jakich cen w tym terminie muszę się spodziewać?) Niestety z przyczyn zawodowych odpada nam "pewniak" czyli wrzesień. Zostaje czerwiec lub koniec sierpnia i o pomoc w wyborze proszę Was. Doprecyzuję że chodzi mi o około siedmio dniowy pobyt a proponowane przeze mnie terminy to:
Wariant 1 czerwcowy: (22-29/30 czerwca)
Wariant 2 sierpniowy: (22-30 sierpnia).
W wariancie 1 wybrałem rozpoczęcie pobytu od poniedziałku czy tak będzie lepiej ?
W wariancie 2 niestety ogranicza mnie dzień wyjazdu, 31 sierpnia muszę być już w Łodzi.
Z góry dziękuję za Waszą pomoc.

.png)
.png)
.png)