Josko Bulic napisał(a):Wewtorek 3.4 tego mieszonca Split na dwa tygodnia
mariusz01041975 napisał(a):Dziekuje Arabesqa74 za wsparcie , czytam co sie da na tym forum, notuje.
A dlatego tak panikuje bo jedziemy sami. Wiem lepiej by bylo z kims, ale znajomi wybieraja sie nad Baltyk, a ja Baltyku mam juz dosc.
mariusz01041975 napisał(a):Mariusz ja i moi znajomi też wybieramy się pierwszy raz do CRO na początku lipca w okolice Rogoźnicy możesz się przyłączyć w drodze a potem do splitu to juz na rzut beretem wyruszamy z rzeszowa 6 lipca ok 20 [/quote
Kolego andrzejk1975, ile czasu planujecie spędzić w CRO, wynajmowałeś cos czy w ciemno jedziecie, ile kasy przeznaczyłes na taki wyjazd ?
Mój nr. GG 5125254
mariusz01041975 napisał(a):Witam, planuje z rodzina ( zona + dwojka dzieci 5 lat, i 12 lat.) wybrac sie na wakacje do Chorwacj na dwa tygodnie , tylko sie zastanawiamy kiedy ?. Kiedy bylo by najlepiej, czy pierwsze dwa tygodnie lipca , czy ostatnie dwa tygodnie sierpnia ?. Co proponujecie , czy namiot czy apartament. Nie owijam w bawelne, liczy sie kasa i oczywiscie jakies minimum konfortu. Planujemy pojechac w okolice Split. Do Chorwacji jedziemy pierwszy raz, jestesmy przerazeni wyjazdem, ale kiedys musi byc ten pierwszy raz.
paza napisał(a):mariusz01041975 napisał(a):Witam, planuje z rodzina ( zona + dwojka dzieci 5 lat, i 12 lat.) wybrac sie na wakacje do Chorwacj na dwa tygodnie , tylko sie zastanawiamy kiedy ?. Kiedy bylo by najlepiej, czy pierwsze dwa tygodnie lipca , czy ostatnie dwa tygodnie sierpnia ?. Co proponujecie , czy namiot czy apartament. Nie owijam w bawelne, liczy sie kasa i oczywiscie jakies minimum konfortu. Planujemy pojechac w okolice Split. Do Chorwacji jedziemy pierwszy raz, jestesmy przerazeni wyjazdem, ale kiedys musi byc ten pierwszy raz.
Dlaczego jesteście przerażeni wyjazdem? Do Chorwacji zawsze warto. Ja zawsze jeździłem po 1 dekadzie sierpnia, od 3 lat jadę pod koniec czerwca i jest super pusto: na drogach i na miejscu.
Ewa i Piotr napisał(a):Chyba najkrótsza - przez Żywiec , Zwardoń- potem winietka na miesiąc Żilina , Bratyslawa , winieta Gor, Szekesfeherval , Letenyei już Chorwacja !
agaagata napisał(a):Ewa i Piotr napisał(a):Chyba najkrótsza - przez Żywiec , Zwardoń- potem winietka na miesiąc Żilina , Bratyslawa , winieta Gor, Szekesfeherval , Letenyei już Chorwacja !
Witam,
jadę pierwszy raz z Krakowa do Chorwacji 14/15 lipca,
Czy podana powyżej droga, która jeździcie jest w miarę prosta? bez serpentyn?