pablo74 napisał(a):paza napisał(a):mariusz01041975 napisał(a):Witam, planuje z rodzina ( zona + dwojka dzieci 5 lat, i 12 lat.) wybrac sie na wakacje do Chorwacj na dwa tygodnie , tylko sie zastanawiamy kiedy ?. Kiedy bylo by najlepiej, czy pierwsze dwa tygodnie lipca , czy ostatnie dwa tygodnie sierpnia ?. Co proponujecie , czy namiot czy apartament. Nie owijam w bawelne, liczy sie kasa i oczywiscie jakies minimum konfortu. Planujemy pojechac w okolice Split. Do Chorwacji jedziemy pierwszy raz, jestesmy przerazeni wyjazdem, ale kiedys musi byc ten pierwszy raz.
Dlaczego jesteście przerażeni wyjazdem? Do Chorwacji zawsze warto. Ja zawsze jeździłem po 1 dekadzie sierpnia, od 3 lat jadę pod koniec czerwca i jest super pusto: na drogach i na miejscu.
Witam!
Obserwuje to forum od dluzszego czasu z uwagi na zblizajacy sie coraz wiekszymi krokami mam nadzieje cudowny urlop w Chorwacji a dokladnie w Orebic w terminie od 16.06 do 1.07.
Sklad ekipy wyglada 2+2 dzieci w iwku 12 i 5 lat.
2 noclegi w drodze czyli do chorwacji i na powrot w miejscowosci Tusilovic kolo Karlovaca
Tyle tytulem skromnego wstepu, gdyz i mnie cisna sie na klawiature dwa zasadnicze pytania do doswiadczonych juz forumowiczow
- jak z doswiadczenia wyglada aura w tymze terminie
- i drugie, coraz bardziej przyprawiajace mnie o bol glowy pytanie jak jechac, tzn ktoredy czy przez Wegry lu Austrie i Slowenie.
Stratuje z Chrzanowa..czyli z miesciny skad pochazi slyna juz Babicka z reklamy Tyskiego.
Pozdrawiam !
Też jedziemy do Orebica w tym samym terminie. 2 + 2 , dzieci 8 i 3, hotel Bellevue. Będziemy jechać przez Chałupki do Czech , potem Austria , Słowenia i Cro.