Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kiedy do Chorwacji?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
paulisia
Plażowicz
Kiedy do Chorwacji?

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulisia » 16.07.2006 14:44

Wybieram się do Chorwacji w ciemno.Czy jadąc w środę znajde jakis nocleg?
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 16.07.2006 15:37

paulisia napisał(a):Wybieram się do Chorwacji w ciemno.Czy jadąc w środę znajde jakis nocleg?

w środę, ale o której? :lol:
paulisia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulisia » 16.07.2006 15:53

o 18.Pytam poniewaz słyszalam ze najlepiej byc na miejscu w sobote bo zwalnia sie duzo kwater.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 16.07.2006 16:59

Znajdziesz, nie obawiaj się.
tomlekkat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomlekkat » 16.07.2006 20:52

paulisia napisał(a):Wybieram się do Chorwacji w ciemno.Czy jadąc w środę znajde jakis nocleg?

Ja znowu słyszalem ze najlepiej byc na tygodniu - optymalna jest wlasnie środa lub czwartek i to najlepiej byc przed 12 w danym miejscu zeby miec czas na poszukiwania. Od piatku rana ceny idą w góre - na weekendy przyjeżdza sporo Włochów, Niemców itd którzy jednak dysponują trochę wiekszą kasą od nas a i jest im bliżej. Wiec odpowiadając na Twoje pytanie myśle że jest to optymalny termin. Ja jade w najbliższą środę tj 19 tak żeby być w czwartek ranmo na miejscu (Makarska). Juz się nie mogę doczekać :D
paulisia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulisia » 17.07.2006 21:51

dzięki bardzo za odpowiedz.Ja wybieram się też w środę ale 26...i też juz nie mogę się doczekać...pozdrawiam ;]

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone