emi200 napisał(a):Witam, mam pytanie do osób które były w Chorwacji wiele razy i może kojarzą jakieś Kempingi z "mobil home"(najlepiej okolice Zatar lub Split) na których istnieje opcja wykupu wyżywienia (śniada i obiadokolacja lub sam obiad).
Chwiałabym z góry wyjaśnić (aby uniknąć komentarzy typu "z wyżywieniem to znajdź sobie hotel na all inclusive"). Że wybieramy się w kilka rodzin i pozostała część ekipy chce sama zapewniać sobie wyżywienie dlatego wybór padł na "mobile home " na Kampingu. Ja byłam 2 lata temu w Chorwacji właśnie na takiej opcji zakwaterowania i bardzo mi się podobała, ale gotowanie lub odgrzewanie obiadów trochę nie przypadło mi do gustu. Niestety codzienne obiady dla 4 osobowej rodziny w restauracjach na cały wyjazd to dość drogi koszt. Dlatego zastanawiam się czy istnieją tego typu Kampingi? Byłabym bardzo wdzięczna za rzeczowe informacje.
Witam.
Z tego co pamiętam, na każdym dużym kempingu istnieją restauracje i bary, gdzie można zjeść posiłek.
Nie wiem jakie są ceny, bo śniadania i obiadokolacje były sporządzane we własnym zakresie.
Tak jak robi to większość spędzających wakacje na kempingach.
Gdzie konkretnie ma być pobyt w mobil home na kempingu.