maarec napisał(a):patrząc na lokalizację to masz tutaj - http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&id=211
polecam tą stronkę, to jest dopiero skarbnica wiedzy
dagmaraa napisał(a):Proszę o pomoc!!! Mam zamiar wybrać się z rodzinką pod namiot do Makarskiej. Niestety nie mamy samochodu i dojeżdżać będziemy z biurem podróży. Moje pytanie dotyczy kempingu w samej Makarskiej lub jak najbliżej z uwagi braku samodzielnego transportu . Z góry dziękuję za odpowiedzi
dagmaraa napisał(a):Mamy zamiar zabrać namiot i 1na dużą walizę z ciuchami. Na 1 osobę przypada 1 głowny bagaż i 1 podręczny do 5kg. A wybieram się z mężem i 10letnią córą także chyba ogarniemy temat. No i z kierowca chcemy zagadać żeby nas jakos po drodze wyrzucił najbliżej tego kampingu. Na mapie gogle sprawdzałam że jest on położony jakieś 2 km od centrum Makarskiej. Czy to faktycznie tak blisko??? Dzięki za info baaaardzo
gusia-s napisał(a):dagmaraa napisał(a):Mamy zamiar zabrać namiot i 1na dużą walizę z ciuchami. Na 1 osobę przypada 1 głowny bagaż i 1 podręczny do 5kg. A wybieram się z mężem i 10letnią córą także chyba ogarniemy temat. No i z kierowca chcemy zagadać żeby nas jakos po drodze wyrzucił najbliżej tego kampingu. Na mapie gogle sprawdzałam że jest on położony jakieś 2 km od centrum Makarskiej. Czy to faktycznie tak blisko??? Dzięki za info baaaardzo
No a jakieś maty do spania, poduszki, coś do przykrycia, stolik, krzesła, naczynia, coś do gotowania, itd... nic? Macie zamiar stołować się wyłącznie na mieście? Śniadania też? Spać pod prześcieradłem na gołej podłodze? Przyda się tez jakas plandeka pod podłogę aby w razie ulewy nie przemokła od ziemi. Nie licz, że wbijesz zwykłe szpilki lub śledzie. Porządne gwoździe stalowe i młotek również się przydadzą.
Gdzie będziecie trzymać ciuchy? W walizkach w namiocie?
Rozumiem autokarem jechać do apartamentów lub namiotów wyposażonych ale z wlasnym namiotem i walizką ciuchów ciężko mi to sobie wyobrazić. Z całym wyposażeniem niezbędnych na kempingu rzeczy trudno zapakować się do przeciętnego auta.
Bywaliście już na takich wakacjach?