grubyandreas napisał(a):Mam pytanie, jeśli zdecyduje się zabrać przyczepka lekką z plandeka to czy na polu będzie opcja by stała obok namiotu wraz z samochodem? Wybieram się 15.07 do Pakostane lub Drage.
Janusz Bajcer napisał(a):grubyandreas napisał(a):Mam pytanie, jeśli zdecyduje się zabrać przyczepka lekką z plandeka to czy na polu będzie opcja by stała obok namiotu wraz z samochodem? Wybieram się 15.07 do Pakostane lub Drage.
Przyczepka może stać przy namiocie razem z samochodem.
Nie ma dla nich odrębnych parkingów
wiewióra napisał(a):Cześć,
czy macie zwyczaj rezerwować miejsca na kempingach? W Chorwacji nigdy tego nie robiłam i jakoś nie było problemu.
Ale - mam w planie ok. tydzień (od 3 sierpnia, poniedziałek) na Rabie - na San Marino lub Padova 3. Na San Marino nie ma już miejsc do rezerwacji (wszystko zarezerwowane), na Padova 3 są.
Czy wszystkie miejsca na kempingu podlegają rezerwacji? Czy jest opcja, że na tym San Marino będzie miejsce?
Podzielcie się doświadczeniem.
wiewióra napisał(a):... mam w planie ok. tydzień (od 3 sierpnia, poniedziałek) na Rabie - na San Marino lub Padova 3. Na San Marino nie ma już miejsc do rezerwacji (wszystko zarezerwowane), na Padova 3 są....
kasiakejt napisał(a):Witam, wybieramy się w najbliższym czasie na kemping. Plan jest na Mljet i kemping w Ropa, bo byliśmy i się nam podoba. Jest tam też dostępna kuchnia, co nam bardzo odpowiada, bo mamy małe auto i nie zmieścimy pełnego wyposażenia kuchennego. Jedziemy we 2 + 2 dzieci.
Bierzemy też pod uwagę wschodnią Istrię, ew. Cres, jeśli dzieciakom będzie ciężko jechać - by było bliżej. Tam trudno z takimi małymi kempami, przejrzałam już wszystkie i są raczej duże, no ale trudno. Czy na kempingach w Rabac albo w Osor lub Cikat - jest dostepna jakas ogólna kuchnia? Lodówki? Czy jest jakieś miejscu jakieś takie miejsce?
Będę wdzięczna za info.
Lubimy małe, niskobudżetowe kempy, z w miarę dobrym sanitariatem (bez kolejek), poza tym mamy małe wymagania, nawet wolimy bez basenów, marketów i innych "atrakcji", tylko blisko natury i zacisznych zatok.