Janusz Bajcer napisał(a):Od jakiegoś czasu na zimę ubieram się cieplej, bo belona marznie na wiosnę zrzucam futro
Szanowny kolego Januszu czy oby napewno to Bellona marznie
Opcjonata napisał(a): i jeszcze jedno pytanie-czy paszporty są potrzebne? czy wystarcza dowody osobiste? (jedziemy samochodem z 3-letnim dzieckiem) aaaa....podobno tam są komary?
Opcjonata napisał(a):Dzieki, pozostaje jeszcze kwestia cen w San Marino, może ktoś był i może podpowiedziec?
Edyta34 napisał(a):Tradycyjnie - jadę w tym roku do Chorwacji po raz pierwszy.
Chciałabym znaleźć stosunkowo tani kemping na 1 - 2 doby w pobliżu Jezior Piltwickich.
Jadę razem z mężem i dwójką dzieci w wieku 10 i 14 lat.
Poszukuję też ciekawych i niedrogich kempingów na obszarze: Zagrzeb - Makarska - Dubrovnik.
Mam już parę propozycji, między innymi "Pod Maslinom", Autokamp Lisicina, Camp Kupari lub Camping Drage. Był ktoś tam kiedyś? Jakieś opinie? A może jakieś propozycje lepszych kempingów?
przemekts napisał(a):Witam
Wybieram się w tym roku do Puli (lub okolice)
Pod namiot wybieram się pierwszy raz i tutaj moje pytanie... które pole namiotowe polecacie?
Dodatkowo interesują mnie cena za wynajęcie miejsca za auto, 5 osób (2 namioty).
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):przemekts napisał(a):Witam
Wybieram się w tym roku do Puli (lub okolice)
Pod namiot wybieram się pierwszy raz i tutaj moje pytanie... które pole namiotowe polecacie?
Dodatkowo interesują mnie cena za wynajęcie miejsca za auto, 5 osób (2 namioty).
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Na Istrii jest dużo kempingów - małych i dużych - jest w czym wybierać
http://www.avtokampi.si/kampi.asp?drzav ... ta=tekstil
W okolicach Puli ciekawym kempingiem z opisu na stronie wydaje się być Camp Tašalera
Wg cennika (w euro) tego kempingu pobyt za dobę w sezonie VII,VIII dla 5 osób dorosłych, dwóch namiotów i auta wynosi:
osoba 6.30 x 5 = 32.50
taksa klimatyczna 0.95 x 5 = 4.75
namiot mały = 2.65
namiot duży = 3.40
samochód = 3.40
przyłącze prądu = 3.40
----------------------
Razem doba = 50.10 euro czyli np 10 dni to 501 euro
Do końcowego rachunku trzeba doliczyć jednokrotny meldunek czyli 2.20 x 5 = 11.00 euro