Pitch = parcela.
PS. Wiesz co to FKK?
pati2304 napisał(a):Znalazłam ciekawy kamping Strasko. Powiedzcie mi co to znaczy Pitch FKK w cenniku?
Janusz Bajcer napisał(a):pati2304 napisał(a):Znalazłam ciekawy kamping Strasko. Powiedzcie mi co to znaczy Pitch FKK w cenniku?
Kemping Strasko na Pagu jest częsciowo tekstylny, częściowo naturystycznny.
Pitch FKK to parcela na kempigu w częsci naturystycznej.
Z cennika wynika, że golasy płacą więcej
pati2304 napisał(a):Jesli piszę w złym wątku, przepraszam- jestem tu zupełnie nowa.
Szukam kempingu na północy Chorwacji, ewentualnie środkowa dalmacja. Blisko plaża, najlepiej taka dla dzieci, czyli żwirek. Kemping nie olbrzymi, ale z basenem (są takie?), placem zabaw dla dzieci. Chcemy się wybrać na rodzinne wakacje przyczepą kampingową. Możecie mi coś polecić?
pati2304 napisał(a):No nic, nadal szukam czegoś dla teksylnych.
rych19 napisał(a):Okolice miejscowości Nin. Jeśli dobrze pamiętam jest tam kemping Niska Laguna.
pati2304 napisał(a):W tym roku chcemy gdzieś, gdzie jest drobny żwirek, a nie kamienie wielkości pięści. Gdzie szukać, jaki rejon Chorwacji? Sa takie plaże w północnej Chorwacji, ewent. w środkowej?
Kichol napisał(a):pati2304 napisał(a):W tym roku chcemy gdzieś, gdzie jest drobny żwirek, a nie kamienie wielkości pięści. Gdzie szukać, jaki rejon Chorwacji? Sa takie plaże w północnej Chorwacji, ewent. w środkowej?
Zarówno Strasko jak i Simuni na Pagu mają plaże przystosowane dla dzieci. Drobny żwirek a miejscami nawet troche piasku (taki zmielony żwirek - nie taki piach jak nad Bałtykiem !)
Na obu kempingach dzieciaki będą zadowlone, bo są w sezonie animacje i sporo atrakcji.
pati2304 napisał(a):Na stronie Campingu Simuni wychodzi, że w tym terminie nie ma już miejsc
pati2304 napisał(a):Na stronie Campingu Simuni wychodzi, że w tym terminie nie ma już miejsc