sergi napisał(a):maniust - dzięki za linkę do allegro, ale to przejściówka w drugą stronę, czyli dla Chorwata
To przejściówka potrzebna na większości campów w Cro , a nie dla Chorwata w PL!!
maniust napisał(a):sergi napisał(a):Jak daleko jest z Kariby do morza?
Z Karaby .....
Z Karaby do Jadrana jest dość spory kawałek , na moje oko to z 500-600 metrów i to z górki.
Powrót z całym majdanem pod górę nie jest przyjemny.
sergi napisał(a):Dzieki za cenna uwagę. A możesz powiedzieć co w Karabie Tobie się nie podobało? i Co z tymi diabelskimi wtyczkami?
sergi napisał(a):Więcej pytań nie mam. Toż to forum to skarb Coągnąłbym 50 m kabla ponad 1 500 km by po przyjeździe wsadzić go w ...
dzięki
sergi napisał(a):Czyli: z parceli C, lub zony 5 w Kozaricy do morza mam tyle samo co z Karaby, ale... pod górę
pati2304 napisał(a):Jesli piszę w złym wątku, przepraszam- jestem tu zupełnie nowa.
Szukam kempingu na północy Chorwacji, ewentualnie środkowa dalmacja. Blisko plaża, najlepiej taka dla dzieci, czyli żwirek. Kemping nie olbrzymi, ale z basenem (są takie?), placem zabaw dla dzieci. Chcemy się wybrać na rodzinne wakacje przyczepą kampingową. Możecie mi coś polecić?