Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kempingi w Chorwacji

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotr68
Croentuzjasta
Re: Małe przydomowe kempingi

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr68 » 25.02.2012 09:45

brys napisał(a):Witam,
zamierzam jechać w tym roku pod namiot do miejscowości Sv. Filip i Jakov. Nie chcę jechać do dużych kempingów w tej miejscowości. Wiem, że jest kilka mniejszych przydomowych, prywatnych kempingów, ma ktoś może jakieś namiary lub był tam i może coś polecić ( nie jestem zainteresowany tymi dużymi).

W ub. roku mieliśmy jechać do Pakostane na Krarabę, który to camping niestety okazał się totalną porażką. Udaliśmy się więc na północ w poszukiwaniu miejsca na wakacje. Sv. Filip i Jakov to bardzo sympatyczne miasteczko, chyba najprzyjemniejsze w drodze do Zadaru. Całego nie zwiedziliśmy, ale są tam przynajmniej dwa fajne przydomowe campingi sąsiadujące ze sobą. Czyste, zacienione, dość duże, nowe sanitariaty. Cena sporo poniżej 20euro za 2+1 więc też sensownie. Campingi znajdują się przy ul. PutPrimoria, a jeden nazywa się chyba "Filip" (nie pamiętam po całym dniu jazdy). Jedyna wada, że znajdują się bardzo blisko kościoła. Nie zdecydowaliśmy się tylko dlatego, że nie było miejsca pod trzy namioty razem.
AnaSz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnaSz » 25.02.2012 19:42

zamierzam jechać w tym roku pod namiot do miejscowości Sv. Filip i Jakov. Nie chcę jechać do dużych kempingów w tej miejscowości. Wiem, że jest kilka mniejszych przydomowych, prywatnych kempingów, ma ktoś może jakieś namiary lub był tam i może coś polecić ( nie jestem zainteresowany tymi dużymi).

Witam, zeszłorocznych towarzyszy podboi CRO :) My w tym roku jeszcze do końca nie sprecyzowaliśmy miejsca gdzie sie wybieramy - myślimy może o Makarskiej, może bliżej Mokalo ale też pada propozycja koło Pakoštane. I tu mnie podoba się kamp
http://www.autokamp-maslina.com/
Jaki termin w tym roku?? Całusy dla żony, dziewczyn i małego rozrabieki :)
arezi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) arezi » 29.02.2012 12:27

toyociv napisał(a):Jestem tutaj nowy więc na wstępie witam wszystkich.

Nie chce zakładać nowego tematu, żeby nie robić bałaganu.

W tym roku wraz z dziewczyną planujemy wybrać się motocyklem pod namiot. Chcemy przejechać całą chorwację dojeżdżając do Dubrovnika.

W skrócie : czy możecie nam polecić tanie pola namiotowe o przyzwoitych warunkach ? nie chcemy płacić po 40 euro za dzien (2 os+motocykl+namiot/bez prądu). Słyszeliśmy o Campingu Orasac pod maslinom, ale chcelibyśmy mieć chociaż z 2 -3 do zatrzymania się po drodze.

Z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam

Senji Camp Ujca - bardzo polecam. Nasz pierwszy kamping (4 lata temu) na Chorwacji i do tej pory wspominam go jako najlepszy. Zapłaciliśmy 21 Euro
andrew_g
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew_g » 29.02.2012 12:53

arezi - potwierdzam, byłem tam z rodziną wracając z Hvaru, fajny czysty, piekny kamping z niesamowitą zatoczką z cieplutką wodą :).
pzdr
A
arezi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) arezi » 29.02.2012 16:11

andrew_g napisał(a):arezi - potwierdzam, byłem tam z rodziną wracając z Hvaru, fajny czysty, piekny kamping z niesamowitą zatoczką z cieplutką wodą :).
pzdr
A

A ja szukam teraz coś ciekawego i NIE drogiego na Murter - Betina, Murter, Tisno, Jezera.
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 29.02.2012 17:24

piotr68 napisał(a): Sv. Filip i Jakov to bardzo sympatyczne miasteczko, chyba najprzyjemniejsze w drodze do Zadaru. ...są tam przynajmniej dwa fajne przydomowe campingi sąsiadujące ze sobą. ...
Jedyna wada, że znajdują się bardzo blisko kościoła. ...

Czy jakieś obawy przed świąconą wodą? :wink:

ps. zachęciłeś mnie. O tym mejscu pisał już chyba kiedyś p. Janusz Bajcer? Robię rekonesans googlowy.
piotr68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr68 » 29.02.2012 18:58

demi-duox napisał(a):
piotr68 napisał(a): Sv. Filip i Jakov to bardzo sympatyczne miasteczko, chyba najprzyjemniejsze w drodze do Zadaru. ...są tam przynajmniej dwa fajne przydomowe campingi sąsiadujące ze sobą. ...

Zobaczysz jak to jest w niedzielę o 6-tej rano
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 29.02.2012 21:23

piotr68 napisał(a):
demi-duox napisał(a):

Zobaczysz jak to jest w niedzielę o 6-tej rano

Kak w Pariże?

Panie Janie! Panie Janie!
Rano wstań! Rano wstań!
wszystkie dzwony biją, wszystkie dzwony biją
bim, bam, bom, bim, bam, bom
brys
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) brys » 12.03.2012 16:11

AnaSz napisał(a):

Witam, zeszłorocznych towarzyszy podboi CRO :) My w tym roku jeszcze do końca nie sprecyzowaliśmy miejsca gdzie sie wybieramy - myślimy może o Makarskiej, może bliżej Mokalo ale też pada propozycja koło Pakoštane. I tu mnie podoba się kamp

Witam, witam
My mamy stały termin wyjazdu, w tym roku to 04-18.08. Miejscowość już wybrana(tak jak pisałem powyżej). Chcemy jechać pod namiot ale camping ma być podobny do tego w zeszłym roku (u Dragana) byłby dla nas idealny.
Jak macie wolne w podobnym terminie to byłoby super znowu się spotkać

Pozdrawiam
AnaSz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnaSz » 13.03.2012 08:02

brys napisał(a):
AnaSz napisał(a):

Witam, witam
My mamy stały termin wyjazdu, w tym roku to 04-18.08. Miejscowość już wybrana(tak jak pisałem powyżej). Chcemy jechać pod namiot ale camping ma być podobny do tego w zeszłym roku (u Dragana) byłby dla nas idealny.
Jak macie wolne w podobnym terminie to byłoby super znowu się spotkać

Pozdrawiam

My w tym samym terminie :) Macie już jakiś camp??
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2012 08:53

arezi napisał(a):
andrew_g napisał(a):arezi - potwierdzam, byłem tam z rodziną wracając z Hvaru, fajny czysty, piekny kamping z niesamowitą zatoczką z cieplutką wodą :).
pzdr
A

A ja szukam teraz coś ciekawego i NIE drogiego na Murter - Betina, Murter, Tisno, Jezera.

Tisno Jazina jest OK.Trzy dorosłe osoby, samochód, przyczepa kempingowacena niecałe 30E za dobę.
brys
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) brys » 13.03.2012 10:29

My w tym samym terminie :) Macie już jakiś camp??[/quote]

Nie mamy jeszcze nic ale wiem, że jest tam ok 10 małych campów. Moja siostra jedzie z nami do apartamentu ( w sensie na dwa auta i tylko na tydzień) i właściciel tego ap. powiedział, że jak nic nie znajde wcześniej to on pomoże nam znaleźć coś na miejscu. Także chyba pojedziemy w ciemno bo na forum są linki do tych dużych campingów, które nas nie interesują. Jak już na miejscu nic nie znajdziemy, to wtedy chyba zdecydujemy się na taki duży ale jest to wariant ostateczny.
Myślę, że dla Was też się miejsce znajdzie :)
arezi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) arezi » 13.03.2012 22:25

smoki3 napisał(a):
arezi napisał(a):
pzdr
A

Tisno Jazina jest OK.Trzy dorosłe osoby, samochód, przyczepa kempingowacena niecałe 30E za dobę.

A ktos byl na campingu Slanica? dostałem od nich ofertę 180 Kn za dobę, za wszystko? zdjęcia oglądałem na stronie http://www.murter-slanica.hr/index.php? ... 37&lang=en i wygląda całkiem ciekawie
mariusz 1979
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz 1979 » 20.03.2012 20:50

możesz cos wiecej na temat campu tsino jazina
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.03.2012 09:55

mariusz 1979 napisał(a):możesz cos wiecej na temat campu tsino jazina

Proszę :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi