Witam .Szukam campingu na istri , w dobej cenie i przyzwoitymi warunkami .Pozdrawiamgch napisał(a):Witajcie wszyscy miłośnicy Chorwacji i wszyscy Ci, którzy dopiero wpadną w szpony jej uroków.
Posiadam chorwacki katalog wszystkich oficjalnych kempingów w 2002 r.
Czy są osoby zainteresowane danymi tj. lokalizacją i cenami?
Mogę zaproponować kempingi na Istrii i w okolicy miasta Novi Vinodolski.
Oczekuję informacji o tanich kempingach od Rijeki do Zadaru lub Puli
Co mozecie powiedzieć o kampingu Maritime-Privlaka koło Zadaru lub Matea w miejscowości Vir.
gch napisał(a):Witajcie wszyscy miłośnicy Chorwacji i wszyscy Ci, którzy dopiero wpadną w szpony jej uroków.
Posiadam chorwacki katalog wszystkich oficjalnych kempingów w 2002 r.
Czy są osoby zainteresowane danymi tj. lokalizacją i cenami?
Mogę zaproponować kempingi na Istrii i w okolicy miasta Novi Vinodolski.
Oczekuję informacji o tanich kempingach od Rijeki do Zadaru lub Puli
Co mozecie powiedzieć o kampingu Maritime-Privlaka koło Zadaru lub Matea w miejscowości Vir.
Gajus.ems napisał(a):Od kilku lat na wakacje jadę z rodziną i przyjaciółmi, pojazdami na dalmatyńskie wybrzeże /również czarnogóra/ zawsze nocując na licznych campach. Spałem na kilkunastu, drugie tyle oglądałem. Moim skromnym zdaniem najlepszym campem / bardzo dobre warunki sanitarne, ładne widoki na morze, oraz góry, sklep na miejscu, a przede wszystkim fantastycznie położona plaża/ jest camp RUDINE w mjsc. Orasac ok 15 km przed Dubrownikiem. Pozdrawiam
DarekJ napisał(a):Gajus.ems napisał(a):Od kilku lat na wakacje jadę z rodziną i przyjaciółmi, pojazdami na dalmatyńskie wybrzeże /również czarnogóra/ zawsze nocując na licznych campach. Spałem na kilkunastu, drugie tyle oglądałem. Moim skromnym zdaniem najlepszym campem / bardzo dobre warunki sanitarne, ładne widoki na morze, oraz góry, sklep na miejscu, a przede wszystkim fantastycznie położona plaża/ jest camp RUDINE w mjsc. Orasac ok 15 km przed Dubrownikiem. Pozdrawiam
Ja też przejechałem całą Dalmację, Hvar, Peljesac i potwierdzam opinię o Rudine, chociaż z jednym ale: Rudine jest na drugim miejscu zaraz za campem Prapratno/k.Stonu.
inga!!! napisał(a):cze Darek wybieram sie z rodziną w tym roku na HVAR czytałam ze ty tam byłeś czy mógłbys mi polecić jakis dobry camp !!! czy słyszałeś coś o campie mina w Jelsie ??
z góry dzienki !!!