Czy nie wiecie oznacza przy kampingach na stronie /www.camping.hr
znizka np: 10 CCI?
Wroneczka napisał(a):Czy nie wiecie oznacza przy kampingach na stronie /www.camping.hr
Jacunio napisał(a):Wroneczka napisał(a):Czy nie wiecie oznacza przy kampingach na stronie /www.camping.hr
Z przyjemnością (bo akurat wiem ) podsyłam link:
http://turystyka.interia.pl/info/abc/karty/cci
albo jeszcze lepszy:
http://pzm.pl/biuro_podrozy.asp?ID=bp_uslugi_inne.html&baner=b_lato#cci
PozdraV!
J.
wejdz na stronę www.camping.hr. może poszukasz tez strony Makarskiej.Melek napisał(a):Czy znacie jakies campingi jak najblizej Makarskiej?
Moze wiecie tez jakie na nich panuja warunki(sanitariaty ,plaza,mozliwosci nurkowania).
Chodzi mi o te najblizej miasta, poniewaz lubie dobra zabawe i mam zamiar troche poplasac w Makarskiej.Wiem ze pieknej plazy ,super kempingu ,taniego i to blisko miasta napewno nie znajde :lol: (co za duzo to nie zdrowo) ale moze jakis zloty srodek.
Za podpowiedzi dziekuje.
Pozdrowienia :papa:
Jeszcze jest jedna strona o Chorwacji www.chorwacja.hr jest tam duzo camp.w okolicy Makarskiej ca 16 no i swietne apartamenty w latarniach morskich,Owocnych poszukiwanMelek napisał(a):Petris , z ta Makarska to wlasnie jest probelem bylem na stronie www.camping.hr nic nie znalazlem.Poza tym znalazlem strony o Makarskiej i tez o kempingach cisza, na to wyglada ze zadnego kempingu tam nie ma .
Myslalem ze moze ktos cos wie, ale chyba bede musial sie zachaczyc w Basce voda
Pozdrowienia!!
Jesteś z Warszawy podam Ci przejscie w Zwardoniu nie wiem ile jest km,z Warszawy. Zwardoń-mozna nocować w Lalikach 102 -Zwardon42 lub 25a . Następnie przez Cadce -Zylinę- Trencin do Bratysławy i przejscie w Rajce 261 km. Wegry- Csorne -Szombat-hely do /Redies-Lenti-Lendawa/ 215 km. spanie w Cakovacu ul.Koldvorska 13 Royal -Varazdin-Zagreb-Karlowac-Plitwickie Jeziora 266km Razem 742 kw + z Warszawy do Zwardonia. Nie nocowalam po drodze nie wiem jakie to sa warunki. Na Słowacji kolo Bratysławy hotel w Seneku. Szerokich drógWroneczka napisał(a):Cześć !! Ile tak naprawę jest kilometrów jadąc z Warszawy do Plitvickich Jezior jadać przez Słowacje i Węgry. I gdzie po drodze zrobic postój. Gdzie znaleźć jakiś fajny i niedrogi kamping na nocleg?
Melek napisał(a):Petris , z ta Makarska to wlasnie jest probelem bylem na stronie www.camping.hr nic nie znalazlem.Poza tym znalazlem strony o Makarskiej i tez o kempingach cisza, na to wyglada ze zadnego kempingu tam nie ma .
Myslalem ze moze ktos cos wie, ale chyba bede musial sie zachaczyc w Basce voda
Pozdrowienia!!