szarlotka napisał(a): ... Nie spotkałem forum na którym można sie dopuszczać takich nadużyć jakie prezentuje darek1 ...
maxiek napisał(a):Byliśmy w tamtym roku na kampingu Polari koło Rovinj, to camp tekstylno/fkk. Nie ma żadnego problemu z przejściem z jednej strony na drugą, stoi tablica informacyjna i tyle. Szczerze mogę polecić ten camp, kilka sklepów, basen (niestety na części tekstylnej) animacje dla dzieci, wieczorek taneczny dla dzieci. Plaża FKK kamienista, ale przygotowane są zejścia do wody, po płaskich kamieniach.
I do Rovinj blisko, więc się wybrać wieczorkiem spokojnie można na dłuższy spacerek.
szarlotka napisał(a):
Dzieki za treściwa informację. Jeszcze decyzja ostateczna nie zapadła ale chyba wybierzemy sie własnie na ten kamping. Miedzi inymi dlatego ze do Rovinji niedalego a chcemy tez zobaczyc Pule.
piotrulex napisał(a): Wycieczka do puli obowiazkowa i to na ladnych pare godzin. Kazde inne miasteczko to od 2 do 4 godzin
maxiek napisał(a):piotrulex napisał(a): Wycieczka do puli obowiazkowa i to na ladnych pare godzin. Kazde inne miasteczko to od 2 do 4 godzin
Niestety, alby my mieliśmy pecha, albo tak jest zawsze ale trzeba ok godziny sobie przygotować na znalezienie miejsca parkingowego (płatnego oczywiście) w Puli.
P.S. Mi udało się w końcu nie tylko "gdzieś" zaparkować ale na dodatek za free.
bluesman napisał(a):Nie wiem co można w Puli robić aż 4 g. ale objeździłem ją na rowerach więc może dlatego szybko poszło Dobrze jest pozostawić samochód np. na początku miasta przy hipermarketach no ale trzeba za to podejść spory kawałek
Powrót do Naturystyczna Chorwacja