korfu01 napisał(a):zgadzam się z tobą całkowicie, ale my tego nie zmienimy. Pozdrawiam
Kolega coś nie bardzo wykazuje "czujności rewolucyjnej", a już myślałem że kolega jest profesjonalista
piotrulex napisał(a):Tak jak ktos wczesniej napisal kolega Darek ktory zdaje sie byc glownym obronca "moralnosci" i cudzych dzieci najprawdopodoniej:
- robi sobie jaja lecz w tym momencie granice absuru w moim mniemaniu juz przekroczyl
albo
- nie jest calkiem normalny i w tym przypadku nalezy poprostu przymknac oko
Sa choroby i trzeba to zrozumiec. mam np. kolezanke ktora wazy 40 kilogramow przy wzroscie nieco ponad 170cm. Caly czas wydaje jej sie ze jest gruba i ma obsesje odchudzania. Ona nie jest nienormalna, gruba itd. Ona poiprostu jest chora i trzeba o tym wiedziec. Proponuje zostawic Darka w spokoju bop moze chlopak chce dobrze i nawet nie wie, ze robi z siebie idiote ...
Chlopak potrafi jedynie dwuznacznie opisywac niejasne kwestie a jak napisze sie cos konkretnego, np o bledach ortograficznych w jego wypowiedzi to chyba biedaczysko nie wie o co chodzi i zostawia bez echa . No bo BYK to BYK i za wiele napisac o tym sie nie da
Prosze zostawic tego forumowicza w spokoju - to taki maly APEL
Nic mu nie wyjasniajcie bo i tak nie zrozumie - wiec po co robic znow z siebie idiote?
Najlepszego przed kolejnym dluuuuuuuugim weekendem
zebik napisał(a):A ja napiszę tak, jeśli dorosły ojciec wraz z matką opalają się nago razem ze swoimi nastoletnimi dziećmi to relacje w tej rodzinie są zachwiane tu powinien wkroczyć psychiatra. Chyba żaden zdrowy na umyśle mężczyzna nie będzie paradował nago z fajfusem przed swoją 14 letnią córką, a ona przed nim.
tgniw napisał(a):Zebik - ale to Twoje zdanie oparte jest na Twoich PRZEMYSLENIACH a nie DOSWIADCZENIACH.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja