Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kempingi tekstylno - naturystyczne FKK

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 20:42

korfu01 napisał(a):zgadzam się z tobą całkowicie, ale my tego nie zmienimy. Pozdrawiam

Kolega coś nie bardzo wykazuje "czujności rewolucyjnej", a już myślałem że kolega jest profesjonalista :D :D :D
korfu01
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) korfu01 » 09.06.2009 20:49

Do znawcy darek1 co znaczy - profesjonalista - wtedy będziemy bardziej rozmowni, a tak każdy uważa inaczej
tgniw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tgniw » 09.06.2009 20:56

Ale ja Ciebie darku nie atakuje. Mowie tylko, ze przekroczyles niektorymi fragmentami swojej wypowiedzi granice absurdu. Wszedzie widzisz spisek, niebezpieczenstwa tam gdzie ich nie ma. Swoimi wypowiedziami tracasz wrecz o paranoje. To nie atak, tylko ocena Twoich wypowiedzi.
Dyskusja z Toba odbywa sie w 2 watkach jednoczesnie. Czy fakt, ze jestes osamotniony w dyskusji i nie masz w niej sprzymierzencow nie daje Ci nic do myslenia?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 21:10

korfu01 napisał(a):Do znawcy darek1 co znaczy - profesjonalista - wtedy będziemy bardziej rozmowni, a tak każdy uważa inaczej

To zależy co kolega chce przeczytać, jesli kolega myśli to co ja to dobrze mysli :D ale to nie temat na forum
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 10.06.2009 07:31

Tak jak ktos wczesniej napisal kolega Darek ktory zdaje sie byc glownym obronca "moralnosci" i cudzych dzieci najprawdopodoniej:

- robi sobie jaja lecz w tym momencie granice absuru w moim mniemaniu juz przekroczyl

albo

- nie jest calkiem normalny i w tym przypadku nalezy poprostu przymknac oko

Sa choroby i trzeba to zrozumiec. mam np. kolezanke ktora wazy 40 kilogramow przy wzroscie nieco ponad 170cm. Caly czas wydaje jej sie ze jest gruba i ma obsesje odchudzania. Ona nie jest nienormalna, gruba itd. Ona poiprostu jest chora i trzeba o tym wiedziec. Proponuje zostawic Darka w spokoju bop moze chlopak chce dobrze i nawet nie wie, ze robi z siebie idiote ...

Chlopak potrafi jedynie dwuznacznie opisywac niejasne kwestie a jak napisze sie cos konkretnego, np o bledach ortograficznych w jego wypowiedzi to chyba biedaczysko nie wie o co chodzi i zostawia bez echa :wink: . No bo BYK to BYK i za wiele napisac o tym sie nie da :wink:

Prosze zostawic tego forumowicza w spokoju - to taki maly APEL

Nic mu nie wyjasniajcie bo i tak nie zrozumie - wiec po co robic znow z siebie idiote?

Najlepszego przed kolejnym dluuuuuuuugim weekendem :D
tgniw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tgniw » 10.06.2009 07:53

Dziekuje Piotrze i wzajemnie :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.06.2009 11:56

piotrulex napisał(a):Tak jak ktos wczesniej napisal kolega Darek ktory zdaje sie byc glownym obronca "moralnosci" i cudzych dzieci najprawdopodoniej:

- robi sobie jaja lecz w tym momencie granice absuru w moim mniemaniu juz przekroczyl

albo

- nie jest calkiem normalny i w tym przypadku nalezy poprostu przymknac oko

Sa choroby i trzeba to zrozumiec. mam np. kolezanke ktora wazy 40 kilogramow przy wzroscie nieco ponad 170cm. Caly czas wydaje jej sie ze jest gruba i ma obsesje odchudzania. Ona nie jest nienormalna, gruba itd. Ona poiprostu jest chora i trzeba o tym wiedziec. Proponuje zostawic Darka w spokoju bop moze chlopak chce dobrze i nawet nie wie, ze robi z siebie idiote ...

Chlopak potrafi jedynie dwuznacznie opisywac niejasne kwestie a jak napisze sie cos konkretnego, np o bledach ortograficznych w jego wypowiedzi to chyba biedaczysko nie wie o co chodzi i zostawia bez echa :wink: . No bo BYK to BYK i za wiele napisac o tym sie nie da :wink:

Prosze zostawic tego forumowicza w spokoju - to taki maly APEL

Nic mu nie wyjasniajcie bo i tak nie zrozumie - wiec po co robic znow z siebie idiote?

Najlepszego przed kolejnym dluuuuuuuugim weekendem :D

Koledzy widzę chcą koniecznie się wybielić w oczach użytkowników forum. Zabrneliście za daleko. Ja nie mam ukrytych orientacji czego na 100 % nie można powiedzieć o Was koledzy naturyści. Trzeba być czujnym i ostrożnym. Pozdrawiam i życzę długiego wypoczynku.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 10.06.2009 12:42

darek1 napisał(a): ...

w dalszym ciagu prosze KONIECZNIE calkowiecie ignorowac WSZYSTKIE wpisy kolegi w tym dziale :wink:
korfu01
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) korfu01 » 10.06.2009 20:23

darek1 napisał(a):
...

całkowicie już teraz popieram ale temat nich brnie dalej
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.06.2009 21:33

A ja napiszę tak, jeśli dorosły ojciec wraz z matką opalają się nago razem ze swoimi nastoletnimi dziećmi to relacje w tej rodzinie są zachwiane tu powinien wkroczyć psychiatra. Chyba żaden zdrowy na umyśle mężczyzna nie będzie paradował nago z fajfusem przed swoją 14 letnią córką, a ona przed nim.
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 11.06.2009 21:46

zebik napisał(a):A ja napiszę tak, jeśli dorosły ojciec wraz z matką opalają się nago razem ze swoimi nastoletnimi dziećmi to relacje w tej rodzinie są zachwiane tu powinien wkroczyć psychiatra. Chyba żaden zdrowy na umyśle mężczyzna nie będzie paradował nago z fajfusem przed swoją 14 letnią córką, a ona przed nim.

Postanowiłeś robić za darka? :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.06.2009 21:53

Nie, ale takie jest moje zdanie.
tgniw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tgniw » 11.06.2009 21:59

Dalaczam sie do tego pytania jana_s ;)

Zebik - ale to Twoje zdanie oparte jest na Twoich PRZEMYSLENIACH a nie DOSWIADCZENIACH.

Tak naprawe - czy ty byles w osrodku dla naturystow? Widziales jak on funkcjonuje? Rozmawiales z naturystami i ich dziecmi?

Jestem pewien, ze odpowiedzi na wszystkie powyzsze pytania brzmia NIE. A w tym konkretnym przypadku potrzeba doswiadczenia by prawidlowo ocenic sytuacje. Opinie oparte na wlasnych przeczuciach sa po prostu niemiarodajne.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.06.2009 07:25

tgniw napisał(a):Zebik - ale to Twoje zdanie oparte jest na Twoich PRZEMYSLENIACH a nie DOSWIADCZENIACH.

Nie trzeba wkładać ręki do pieca, żeby wiedzieć, że jest gorąco. Nie potrzebne jest żadne doświadczenie, aby rozbierać się do naga przed nastolatkami.
kopaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopaj » 12.06.2009 07:43

Jeżeli ktoś jest ograniczony tylko utartymi skojarzeniami seksualnymi i nie może/ nie chce/nie potrafi wyjść poza, to rzeczywiście w piecu tylko gorąco
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja