Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kempingi tekstylno - naturystyczne FKK

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 18:24

Koledze Piotrulex należy się lechutko przyjrzeć. Wykazuje co nieco pewne odchylenia ideowe-moralne w kwesti wpoczynku bez odzienia. Coś kolega mi tu nie bardzo pasuje do tytułu postu. Poobserwujemy kolegę i stosowną notatkę z wnioskami do Admina przedłożymy. Pozdrawiam
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 09.06.2009 18:55

darek1 napisał(a):Koledze Piotrulex należy się lechutko przyjrzeć. Wykazuje co nieco pewne odchylenia ideowe-moralne w kwesti wpoczynku bez odzienia. Coś kolega mi tu nie bardzo pasuje do tytułu postu. Poobserwujemy kolegę i stosowną notatkę z wnioskami do Admina przedłożymy. Pozdrawiam

darek1 to prawdziwy mężczyzna!!!

napisałem tak dużą czcionką, bo facet wyraźnie czuje się niedowartościowany i chce przodować przynajmniej w dziedzinie głupich postów

ooloo :lol: :lol:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.06.2009 19:00

Rozmowa z Darkiem1 nie ma sensu wie lepiej jak i wielu naszych polityków co nam trzeba niestety, co jest moralne co nie. Dziwi mnie tylko jego obecność tu, czyżby w realu brakowało partnerów i tematów do dyskusji??? On nas nie przekona my jego więc po co ciągnąć to dalej :)
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 09.06.2009 19:05

Dziekuje :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 19:19

Trzeba być ostrożnym 8O
Ostatnio edytowano 09.06.2009 19:25 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 19:19

No cóż koledzy się wspierają. Naukowo jest udowodnione, że osoby o takich samych zainteresowaniach, można zaryzykować stwierdzenie orientacjach bronią się zaciekle czego przykład tutaj na forum znajdujemy. Trzeba być ostrożnym, czasy są niespokojne.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 09.06.2009 19:36

darek1 napisał(a): Trzeba być ostrożnym, czasy są niespokojne.

:lol: :lol: :lol: ....... nieźle się ubawiłem czytając tą, jakże pouczającą wymianę zdań.
tgniw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tgniw » 09.06.2009 19:50

Darek1!

To co napisales zakrawa na jakas paranoje.

Rozumiem, ze obawiasz sie wykorzystywania seksualnego dzieci, ale takich zachowan dopuszczaja sie osoby, w stosunku do ktorych zarowno dziecko jak i rodzice zywia bezgraniczne zaufanie.

Niestety - pedofile - bo w koncu trzeba powiedziec, ze ich masz na mysli - dzialaja podstepnie a nie jawnie. Stad najwiecej przypadkow pedofilii ujawnianych jest w najblizszej rodzinie i niestety - kosciele.
Dlaczego w kosciele? Ano dlatego, ze najwiekszym zaufaniem ludzie obdarzaja ksiezy. Oczywiscie czynia to w dobrej wierze. A NIEKTORZY ksieza nie mogac oprzec sie swoim slabosciom - bo w koncu tez sa ludzmi - naduzywaja tego zaufania i uwodza najslabszych.

Oczywiscie nie atakuje ani ksiezy ani kosciola. Chce tylko zwrocic uwage jaki jest mechanizm uwodzenia dzieci przez pedofilow.

I dlatego wbrew temu co mowisz - plaze i osrodki naturystyczne sa bardzo bezpiecznymi miejscami dla dzieci. Osrodki - jak pisalem wczesniej - sa monitorowane. Zarwno przez umundurowanych jak i nieumundurowanych pracownikow ochrony. W dodatku kazde dziecko jest na to uczulone i wie co ma zrobic gdy obcy dorosly jemu zaproponuje cos podejrzanego.
Wiem o czym pisze, gdyz nie raz rozmawialem na temat z kolezankami i kolegami naturystami w jaki sposob chronia oni swoje dzieci.

Jeszcze jedno - naturysta jestem od 20 lat i jak dotad przypominam sobie tylko jeden przypadek pojawienia sie pedofilow w osrodku naturystycznym. Zostali oni niezwlocznie schwytani, nastepnie przekazani policji a nastepnie aresztowani.

Tak wiec jak widzisz - takie sytuacje naleza do rzadkosci, a gdy sie zdarzaja to sprawcy szybko sa namierzani i eliminowani.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 20:10

tgniw napisał(a):Jeszcze jedno - naturysta jestem od 20 lat i jak dotad przypominam sobie tylko jeden przypadek pojawienia sie pedofilow w osrodku naturystycznym. Zostali oni niezwlocznie schwytani, nastepnie przekazani policji a nastepnie aresztowani.

Tak wiec jak widzisz - takie sytuacje naleza do rzadkosci, a gdy sie zdarzaja to sprawcy szybko sa namierzani i eliminowani.

Tak, tak. Jeśli w ciągu 20 lat stwierdzono jeden przypadek to świadczy o wielu niedoskonałosciach na plaży. Tylko jeden przypadek ???? To dowód, że osobnicy nieakceptowalni ze względu na swoją orientację sexualną dobrze się kamuflują i maskują. Przykład chociażby znanego sexuologa. Służby odpowiedzialne za wykrywanie patologi w osrodkach naturystycznych słabo przygotowane skoro nie wykrywaja przypadków pedofili. Jaki wniosek należy wyciągnąć, ano taki żeby nikomu nie wierzyć. Moje zdanie prywatne jest takie, że na plażach naturystyczny jak i na forach internetowych roi się od nieciekawych osobników. Trzeba być czujnym, ostrożnym i bezwzglednym w likwidowaniu ognisk sodomy i gomory. No i co koledzy wcale nie jest tak bezpiecznie na plaży. Dzieci niech wychowuje rodzina a nie obcy ludzie na plaży. Bądzcie czujni koleżanki i koledzy. 8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: w tym i na naszym forum.
korfu01
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) korfu01 » 09.06.2009 20:14

Kolega darek1 udziela sie w podobnym temacie i w podobnym tonie, ale dla niego to normalne, więc przejdźmy do porządku dziennego nie zaostrzając dyskusji bo nie ma sensu

- link do podobnego tematu, gdzie darek1 sie udziela

forum/viewtopic.php?t=23388&postdays=0&postorder=asc&start=60
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 09.06.2009 20:17

A mój sąsiad, pedofil, zgadza się z teorią darka1 i też walczy, aby dzieci opalały się w krzakach, a nie z rodzicami na plażach naturystycznych. Bo przecież na plaży mogą zobaczyć kogoś nagiego!!! A w krzakach ubranego dobrego wujka...

darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 20:21

ooloo napisał(a):A mój sąsiad, pedofil, zgadza się z teorią darka1 i też walczy, aby dzieci opalały się w krzakach, a nie z rodzicami na plażach naturystycznych. Bo przecież na plaży mogą zobaczyć kogoś nagiego!!! A w krzakach ubranego dobrego wujka...

Kolega widzę , że taki niepewny jest. No kolego co tam ukrywacie przed użytkownikami forum co ???. Napewno nie bułkę wrocławską ????
tgniw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tgniw » 09.06.2009 20:22

Tak wiem korfu1. Tamten watek tez czytam.
Tak prywatnie mowiac - troche mu wspolczuje. Rozumiem, ze on chce byc czujny i dmuchac na zimne, ale wypowiedz typu:

[quote=darek1]
Jaki wniosek należy wyciągnąć, ano taki żeby nikomu nie wierzyć. Moje zdanie prywatne jest takie, że na plażach naturystyczny jak i na forach internetowych roi się od nieciekawych osobników. Trzeba być czujnym, ostrożnym i bezwzglednym w likwidowaniu ognisk sodomy i gomory.
[/quote]

moze swiadczyc o jakiejs paranoi u niego. Sa granice absurdu, ale darek1 juz niestety je na tyle przekroczyl, ze podejrzenia te nie sa takie bezpodstawne.
korfu01
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) korfu01 » 09.06.2009 20:28

zgadzam się z tobą całkowicie, ale my tego nie zmienimy. Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 20:41

tgniw napisał(a):Tak wiem korfu1. Tamten watek tez czytam.
Tak prywatnie mowiac - troche mu wspolczuje. Rozumiem, ze on chce byc czujny i dmuchac na zimne, ale wypowiedz typu:

[quote=darek1]
Jaki wniosek należy wyciągnąć, ano taki żeby nikomu nie wierzyć. Moje zdanie prywatne jest takie, że na plażach naturystyczny jak i na forach internetowych roi się od nieciekawych osobników. Trzeba być czujnym, ostrożnym i bezwzglednym w likwidowaniu ognisk sodomy i gomory.

moze swiadczyc o jakiejs paranoi u niego. Sa granice absurdu, ale darek1 juz niestety je na tyle przekroczyl, ze podejrzenia te nie sa takie bezpodstawne.[/quote]

Najlepszą obroną jest atak. Jest to jedna z metod przekierowania przedmiotowego tematu na inny. W tej chwili kolega to stosuje. Prawda jest taka, że trzeba być czujnym wobec chociażby takich osób jak Ty. 8O 8O 8O Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja