darek1 napisał(a):Koledze Piotrulex należy się lechutko przyjrzeć. Wykazuje co nieco pewne odchylenia ideowe-moralne w kwesti wpoczynku bez odzienia. Coś kolega mi tu nie bardzo pasuje do tytułu postu. Poobserwujemy kolegę i stosowną notatkę z wnioskami do Admina przedłożymy. Pozdrawiam
tgniw napisał(a):Jeszcze jedno - naturysta jestem od 20 lat i jak dotad przypominam sobie tylko jeden przypadek pojawienia sie pedofilow w osrodku naturystycznym. Zostali oni niezwlocznie schwytani, nastepnie przekazani policji a nastepnie aresztowani.
Tak wiec jak widzisz - takie sytuacje naleza do rzadkosci, a gdy sie zdarzaja to sprawcy szybko sa namierzani i eliminowani.
ooloo napisał(a):A mój sąsiad, pedofil, zgadza się z teorią darka1 i też walczy, aby dzieci opalały się w krzakach, a nie z rodzicami na plażach naturystycznych. Bo przecież na plaży mogą zobaczyć kogoś nagiego!!! A w krzakach ubranego dobrego wujka...
ooloo
tgniw napisał(a):Tak wiem korfu1. Tamten watek tez czytam.
Tak prywatnie mowiac - troche mu wspolczuje. Rozumiem, ze on chce byc czujny i dmuchac na zimne, ale wypowiedz typu:
[quote=darek1]
Jaki wniosek należy wyciągnąć, ano taki żeby nikomu nie wierzyć. Moje zdanie prywatne jest takie, że na plażach naturystyczny jak i na forach internetowych roi się od nieciekawych osobników. Trzeba być czujnym, ostrożnym i bezwzglednym w likwidowaniu ognisk sodomy i gomory.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja