Czy ktoś może tam był? Widział choć przez chwilę? Nie mogę znaleźć żadnych szerszych opinii.
Z pewnych względów w tym roku wylądujemy na 99% na Istrii i wygrzebałam w internecie właśnie te kampy. Zdjęcia na stronie wyglądają obiecująco jeśli chodzi położenie, rozplanowanie, kameralność i plażę. Trochę mnie odstrasza perspektywa robienia zakupów w Bale - wiadomo, lodówki nie mam 100 litrowej (ponoć jest jakiś sklep ale chyba mały i nie wiadomo co i za ile można tam kupić)
Tu jest strona jak by ktoś był zainteresowany http://www.camping-monperin.hr/prva.asp ... =0&pid=750
Na jakiejs stronie napisali, że na ostatnim dziewiczym skrawku Istrii
Na forum skąpo na razie o nim było, ktoś gdzieś napisał, że kemping ma wydzieloną strefę dla naturystów, albo jest otwarty dla naturystów i "ubranych"...
Pogrzebałam też na google earth nt miasteczka Bale, trochę takie wymarłe się wydaje.... no cóż turystów na pewno tam mniej niż w Rovinj.
Jeśli ktoś tamtędy przejeżdżał może powie jak wygląda dojazd stamtąd do Rovinj? (Szybko/ wolno, jakość dróg)
W sumie coś czuję, że jak tam pojedziemy to będziemy pionierami, no ale może akurat coś ktoś wie