Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kempingi na rivierze makarskiej

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fllower
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fllower » 18.05.2007 18:19

Polecam Camp Adriatic w Promostenie- warunki rzeczywiście super (tarasowe położenie miejsc) i na co ja zwracam dużą uwagę - b.dobre warunki sanitarne. Dobrze zorganizowana baza "rozywkowa" - np. zajęcia dla dzieci, pilates, aerobki (też w wodzie:-) ), korty tenisowe, restauracja, sklep, do wynajęcia lodówki. Jedyną niestety wadą jest cena- ale coś za coś:-) I to o czym wspominał Pan Janusz - widok na otwarte morze - dla mnie super.
W ubiegłym roku byliśmy także na Camp Dole w Zivogosce Blato na Makarskiej. Kamping również dość duży, ale warunki sanitarne już trochę gorsze, za to cena znacznie przystępniejsza :-) Plaża mniejsza niż w Primostenie, ale płytsza woda.
Życzę pomyślnego wyboru i zazdroszczę wyjazdu :-)
monika2277
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) monika2277 » 19.05.2007 08:24

Cześć.
Fajnie z wami popisać tak czytam sobie różne wypowiedzi i mamy już plan, który jak to przeważnie bywa na miejscu ulegnia poprawkom.
Ale od początku, wyjazd na noc, pierwsza noc w CRO przy plitwicach chcemy je jeszcze raz zwiedzić, potem do Primosten okv4 nocy tam oczywiście zwiedzanie okolicy.
Dalej na Brać do Bol na 2 noce i na Makarską do żivogosce BLato ok3 dni no i to byłby koniec w drodze powrotnej Toplice sv Martin.(Toplice te są przy przejśći Mursko) Nie moge tylko znaleźć noclegu przy tych toplicach, może i pomożecie. Biore też pod uwage spanie na kempie prze Karlovac a potem rano dojechać na Toplice, wiecie coś o tym kempie.
Pozdrawiam Monika :lol:
woj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) woj » 20.05.2007 20:41

Janusz Bajcer napisał(a):Kemping Adriatic w Primosten jest super, ale po "remoncie" jest jednym z droższych kempingów
http://www.camp-adriatic.hr/index.php?o ... =92&lang=1

Witam
Czy na tym kempingu można samochód postawić obok namiotu ?
Pozdrawiam
byczkins
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) byczkins » 25.05.2007 16:02

woj napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Kemping Adriatic w Primosten jest super, ale po "remoncie" jest jednym z droższych kempingów
http://www.camp-adriatic.hr/index.php?o ... =92&lang=1

Witam
Czy na tym kempingu można samochód postawić obok namiotu ?
Pozdrawiam

Dołączm się do pytania,
mozna furkę stawiać obok namiotu na Ariatic??

i jak wyglada tam akcja z zacienieniem? są jakieś drzewka?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.05.2007 17:22

Oczywiście że można postawić auto koło namiotu, a kemping jest w większości dobrze zacieniony. Trochę zdjęć macie na stronce.

Obrazek

kemping jest na zalesionym cypelku

Obrazek

Swoich zdjęć nie posiadam, bo nie miałem wtedy "cyfraka"
byczkins
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) byczkins » 26.05.2007 18:14

Janusz Bajcer - dzięki :)

Ciekawe jak wygląda sprawa z wolnymi miejscami, jedziemy 23 czerwca, więc jeszcze nie w pełni sezonu...
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 26.05.2007 18:39

Spoko! Ja tam byłem dwa razy w pełni sezonu i dałem radę, więc w czerwcu tym bardziej!
Potwierdzam sobrą opinię Janusza - to najlepszy kamping na jakim byłem w Chorwacji.

PozdraV
J.
byczkins
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) byczkins » 26.05.2007 21:51

Jacunio napisał(a):Spoko! Ja tam byłem dwa razy w pełni sezonu i dałem radę, więc w czerwcu tym bardziej!
Potwierdzam sobrą opinię Janusza - to najlepszy kamping na jakim byłem w Chorwacji.

PozdraV
J.

czyli co? warto okolo 70 pln za dobę, jednym słowem?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.05.2007 01:10

Warto - a jak się nie spodoba,zwiniesz namiot i pojedziesz na inny kemping.
I to jest m.in. plus pobytu na kempingu w stosunku do kwatery.
W końcu czerwca będziesz mógł wybierać miejsce gdzie Ci się spodoba.

http://www.camp-adriatic.hr/index.php?opt=plan&lang=1

polecam parcele w sektorze B :lol:
byczkins
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) byczkins » 27.05.2007 20:32

Janusz Bajcer napisał(a):Warto - a jak się nie spodoba,zwiniesz namiot i pojedziesz na inny kemping.
I to jest m.in. plus pobytu na kempingu w stosunku do kwatery.
W końcu czerwca będziesz mógł wybierać miejsce gdzie Ci się spodoba.

http://www.camp-adriatic.hr/index.php?opt=plan&lang=1

polecam parcele w sektorze B :lol:

dzięki Janusz, jesteś niezmiernie pomocny.

PS z tym sektorem B zgrywasz się czy serio?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.05.2007 20:58

Czasem lubię pożartować :lol: ale z tym sektorem B to całkiem na serio :!:
Jeśli będą wolne miejsca na parcelach "w pierwszym rzędzie" - będziesz miał z namiotu widok na otwarte morze :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi