Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kempingi na Istrii

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
przemekts
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemekts » 24.07.2013 15:10

Na wszelki wypadek mam 3-4 kempingi wiec liczę ze uda się coś znaleźć.

Co do samej formy płatność to jak się bardziej opłaci w kunach czy w euro?
Mariusz1111
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz1111 » 28.07.2013 18:25

Zerkinij na BiVillage. Fajny Camp, duże parcele, knajpy i 3 baseny dla dzieciaków. Dla starszych 3 tawerny i pizzeria.
Camp ogromny ale parcele duże, tak więc jest spory luz.
Na stronie znajdziesz ofertę last minute...
emi13214
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emi13214 » 18.04.2015 19:24

Rozglądam się za kempingiem we wschodniej części Istrii. Interesuje mnie spokojny, nie za duży kemping. Czy ktoś mógłby coś polecić? Chodzi o sprawdzone miejsca z ładną plażą. Ostatnio była na Vrili, więc mam co porównywać :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.04.2015 20:30

emi13214 napisał(a):Rozglądam się za kempingiem we wschodniej części Istrii. Interesuje mnie spokojny, nie za duży kemping. Czy ktoś mógłby coś polecić? Chodzi o sprawdzone miejsca z ładną plażą. Ostatnio była na Vrili, więc mam co porównywać :)

Szukaj tutaj >>> http://www.avtokampi.si/kampi.asp?drzava=2&obmocje=21

Kilka małych znajdziesz :smo: :idea:
rafmed
Autostopowicz
nie-parcelowane kampingi na Istrii

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafmed » 03.07.2019 18:45

Witajcie,

mam problem ze znalezieniem listy nieparcelowanych kampingów na Istrii.
Jadę za dwa tygodnie z małymi dzieciakami i mały stresik już jest. Nie było mnie w Chorwacji ładnych kilka lat a słyszałem, że się trochę pozmieniało.
Mój ulubiony Danijel w Ruskamienie zamknięty. Dlatego próbuję coś znaleźć online na Istrii nie parcelowanego i niestety bez sukcesu.

Poradzicie?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.07.2019 19:11

Witam.
Większość kempingów na Istrii ma miejsca nieparcelowane - tylko dalej od linii brzegowej.

Przykładowe cenniki:

Kamping mjesto >>> https://www.maistracamping.com/hr/kamp- ... sub/cjenik

Parcela Standard >>> https://www.maistracamping.com/hr/kamp- ... cjenik#top

Parcela standard / Kamp mjesto bez struje >>> https://www.camping-adriatic.com/hr/tun ... bin/cjenik
Andzik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzik » 01.08.2019 17:52

Przepraszam, że nie w temacie, ale nie wiem gdzie zadać to pytanie :oops:
Będziemy w Funtanie i niedaleko naszej kwatery będzie kemping. Czy można wejść z dzieckiem, aby pobawiło się na kempingowym placu zabaw?
Marco81
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marco81 » 03.08.2019 00:03

Witam wszystkich
Może zacznę od tego,iż urlop dobiega końca i wczoraj wróciliśmy z naszej pierwszej wyprawy do Chorwacji. Jak wcześniej wspominałem planach był Split - Dubrownik - lecz w drodze plany się zmieniły.Wyjechaliśmy sobie ze spokojem z Poznania z noclegiem w Wiedniu.(zwiedzanie obiad spanie) Polecam.
4 rano wyruszyliśmy. W drodze miły Pan Google ukazał nam oblicze czekających nas niespodzianek.Przed dojazdem do Maribor okazało się, że przed Zadarem 1,5 h korek. za Karlować wypadek 1,20 czekania itd.... czerwono jak po pierwszym dniu plażowania:).Uciekliśmy na Lublane (Słowenia).Godnie polecam trasę.W drodze postanowiliśmy zatrzymać się na Istrii lub pierwszej lepszej wyspie.W nawi wrzuciłem Krk- i tym sposobem trafiliśmy na pierwszy camping na wyspie- camping Omišalj, Miejsce okazało się strzałem w 10.....Piękne parcele wspaniałe plaże super basen na campingu - dla wymagających tak jak moja żonka sanitariaty lśniące nowością - czyste pachnące. Przepiękne miejsce na spędzenie czasu z rodzinką i zabawę w spokojnej zatoczce ze żwirową plażą .....Ceny hmmm jak na 5 gwiazdek znośne .Dla przykładu : 2 osoby dorosłe 2 dzieci jeden 5 lat Gratis:) Parcela lodówka klimatyczne prąd.... 310 zł doba...Drogo ale za takie warunki warto.....
W razie pytań piszcie ...
Pozdrawiamy:):):)
Rafi70
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafi70 » 03.08.2019 07:18

Podziwiam ludzi , którzy w trakcie drogi dojazdowej zmieniają kierunek i cel na pobyt wakacyjny....witaj przygodo !! :wink:
SingSing74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 03.08.2019 09:24

Andzik napisał(a):Przepraszam, że nie w temacie, ale nie wiem gdzie zadać to pytanie :oops:
Będziemy w Funtanie i niedaleko naszej kwatery będzie kemping. Czy można wejść z dzieckiem, aby pobawiło się na kempingowym placu zabaw?

Dobry post do wątku "Dlaczego kemping" ;)

Jeżeli to kemping ogrodzony, to przejście przez bramę będzie raczej niemożliwe, ale w cenniku niektórych ośrodków znajduje się pozycja "gość". Wtedy płacisz i korzystasz z wszystkich dobrodziejstw.
Kris79
Plażowicz
Camping Istria (pole namiotowe)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kris79 » 02.06.2020 11:23

Witam serdecznie.Szukam campingu na Istrii, w grę wchodzą tylko takie gdzie można rozbić namiot.Jak wygląda :) to cenowo.Pozdrawiam :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Camping Istria (pole namiotowe)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.06.2020 12:08

Kris79 napisał(a):Witam serdecznie.Szukam campingu na Istrii, w grę wchodzą tylko takie gdzie można rozbić namiot.Jak wygląda :) to cenowo.Pozdrawiam :)

Witam.
Na Istrii nie ma pól namiotowych :wink: są bardzo dobrze wyposażone kempingi.
Kilka postów wyżej masz przykładowe ceny.
Ceny pobytu na kempingach są różne, zależne od wielkości kempingu i terminu pobytu.
Więcej kempingów z cennikami, zdjęciami i filmikami masz TUTAJ
mahum
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahum » 04.06.2020 23:20

Kojarzy ktoś może taki kemping: Istra Premium Camping Resort? Chodzi mi konkretnie o domki i głębokość morza na plażach wokół kempingu. Kemping nie wygląda na duży i mocno zagęszczony domkami, co jest dla mnie plusem, ale z kolei plaże nie wyglądają zbyt zachęcająco (wybetonowane i chyba niestety z dużą głębokością morza od razu przy brzegu).
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.06.2020 23:27

Kempingu nie kojarzę, może jak bywałem na Istrii - nie było go jeszcze.

https://lux-camp.pl/chorwacja/istria/is ... ing-resort

Na zdjęciach widzę różne plaże.
Bieniowski
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bieniowski » 26.06.2020 11:40

mahum napisał(a):Kojarzy ktoś może taki kemping: Istra Premium Camping Resort? Chodzi mi konkretnie o domki i głębokość morza na plażach wokół kempingu. Kemping nie wygląda na duży i mocno zagęszczony domkami, co jest dla mnie plusem, ale z kolei plaże nie wyglądają zbyt zachęcająco (wybetonowane i chyba niestety z dużą głębokością morza od razu przy brzegu).

Witaj. W kwestii akurat tego kempingu nie pomogę, byłem w nim raz, przejazdem a właściwie spacerem. W porównaniu do Zelena Laguna lub Bijela Uvala jest nieco mniejszy. Czysto, schludnie, spokojnie. Nie sugeruj się zdjęciami plaż, nie wszystkie są na zdjęciach. Są miejsca płytkie i głębokie, trzeba poszukać. Atutem jest lokalizacja. Znakomita baza wypadowa na wycieczki po Istrii "w dół i w górę". Jeździmy od 5 lat ale na Bijela Uvala. Mogę polecić ten rejon z czystym sumieniem.

Ciao
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi