a jest jakiś kamp koło
Rovinji , tak z widokiem na miasto albo przynajmniej nie za daleko od miasta aby można było sobie na piechotkę chodzić? Ewentualnie koło innej miejscowości na Istri ale poniżej Kanału Limskiego.
joajer napisał(a):a jest jakiś kamp koło
Rovinji , tak z widokiem na miasto albo przynajmniej nie za daleko od miasta aby można było sobie na piechotkę chodzić? Ewentualnie koło innej miejscowości na Istri ale poniżej Kanału Limskiego.
joajer napisał(a):Oprócz FAQ jest jeszcze forum, miałem nadzieję że ktoś odpowie: byłem na campie.... mieliśmy widok na.... było tam tak... w odległości 500m od... itp a interesuje mnie to bo tam będę za kilka miesięcy (no chyba że umrę) a nie dlatego że chcę sobie coś napisać i liczę na odpowiedź osoby która mi coś poleci a nie odeśle do FAQ .
joajer napisał(a):Tak jest! Otworzyłem, sprawdziłem i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Interesuje mnie 1. camp z widokiem na Rovinj ( o ile taki istnieje) lub jakiś inny, przy samym morzu, blisko miasta, oraz jakiekolwiek info o takowym 2. (warunki, ceny, położenie itp) Proszę o info kogoś kto tam był i może dać konkretne informacje.