Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kempingi KVarner ew. wyspy - pomóżcie, za duży wybór :-(

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pattie
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pattie » 04.07.2006 16:17

Prośba:

1. czy ktoś może wskazać naprawdę godny polecenia kemping w okolicach Rijeki, Opatiji, Senji? W grę wchodzi także wyspa Krk'a, Rab i Pag - nie chcę dzikiego tłumu i udogodnień, ważna też jest cena. Mam tylko 8 dni, któro z tych miejsc wybrać? Jadę samochodem.

2. szukam dzikich plaż, spokojnych z wysokimi skałkami, czy ktoś miał okazję takie podziwiać?
Bubbu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bubbu » 04.07.2006 18:41

Wróciłem właśnie z Krk kamping Skrila. Tani, przed sezonem za auto, namiot, 2 osoby i przyłacze el. płaciłem ok 60 zł. Kamping na zboczu, tarasy.
Plusy: spokojny, zadrzewiony, ładna żwirowa plaża przy kempingu, intymna plaża FKK.
Minusy:(?) daleko od większej miejscocości (Punat, Krk),
długie (min 50m) przyłącze elektryczne,
brak lodówki do mrożenia wkładów turystycznych,
możliwe w sezonie kolejki w sanitariatach,
wysokie ceny w markecie na kempigu,
płatność tylko gotówką.
Wyspa Krk, w miejscowości Krk, kierować się na Punat i Starą Baśkę.
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 04.07.2006 23:36

Dzikie plaże się znajda ale wybór kempów wcale nie jest taki duży. Na pagu sa drogie ale jest więcej plaż i lepsze widoki. Moźe poszukajcie jakichś przydomowych na Pagu. A jezeli na Kwarnerze i mają być skałki to gdzieś od Senij do Karlobagu, moze do Starigradu na pewnio cos znajdziecie jednak na dzika plaze trzeba będzie dojśc. Z Dzikimi plazami na Krk-u będzie problem. Na Rabie tylko daleko od miejscowosci
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 05.07.2006 09:30

pattie napisał(a):Prośba:

1. czy ktoś może wskazać naprawdę godny polecenia kemping w okolicach Rijeki, Opatiji, Senji? W grę wchodzi także wyspa Krk'a, Rab i Pag - nie chcę dzikiego tłumu i udogodnień, ważna też jest cena. Mam tylko 8 dni, któro z tych miejsc wybrać? Jadę samochodem.

2. szukam dzikich plaż, spokojnych z wysokimi skałkami, czy ktoś miał okazję takie podziwiać?

Takie odludne kamieniste plaże, skałki może nie zbyt wysokie są na KRK tuż za kempingiem dla golasów.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone