dabik napisał(a):dzieki za szybkie info ale niestety tam juz: Not available for selected dates.
Zdecydowanie najwięcej kempingów z basenami jest na Istrii.
W południowej Dalmacji bardzo mało.
dabik napisał(a):dzieki za szybkie info ale niestety tam juz: Not available for selected dates.
sirus25 napisał(a):Czy ktoś poleci jakiś sprawdzony camp na północy Chorwacji Kvarner lub KRK
Rozważam wyjazd z własnym namiotem 4 os (2 dorosłych plus 2 dzieci)
Najlepiej kamping z basenem
katatek napisał(a): ... myślę o Korculi albo o Peljesacu - czy macie tam campingi godne polecenia podobne do Lili?
Czyli:
- mały, dość prosty camping (bez basenów, animacji, knajp itp.)
- w stosunkowo dzikim pięknym miejscu
- z własną fajną dla dzieci plażą
- taki właśnie rodzinny a nie imprezowy ...
katatek napisał(a):Dzięki wielkie.
Vrila i tak jest zaraz obok, jak zjedziemy z promu, Mokalo też mam na liście, myślę jeszcze o Loviste i o miejscowości Zuljana...
Chyba skończy się objazdem całego półwyspu:)
Pozdrowienia!
SingSing74 napisał(a):veyron napisał(a):Witam
Czy ktoś ze stałych bywalców forum będzie w stanie polecić camping w którym w sierpniu bez problemu (albo przynajmniej z niewielkim ) uda się znaleźć wolne miejsce ? Najlepiej pod Campera.
Może Prapratno na półwyspie Pelješac? Nie byłem ale w jednej z relacji stwierdzono, że z miejscem nie ma dużego problemu nawet w sezonie. Jednak relacja była sprzed kilku lat więc co nieco mogło się zmienić. Napisz do nich teraz i się zorientuj jak u nich z wolnym placem.
http://www.duprimorje.hr/index.php/auto-kamp-prapratno
Jeśli nie ten, to poszukaj kempingów, które spełniają twoje wymagania i próbuj rezerwować.
pabbllo_ldz napisał(a):Jak to jest na kempingach, płaci się za auto i namiot?
Czy na przykładzie tego cennika możecie podpowiedzieć ile zapłacimy za 2 osoby dorosłe, jedno dziecko poniżej 3 lat i jedno 6 lat?
http://www.duprimorje.hr/index.php/auto-kamp-prapratno
Szukamy czegoś ciekawego na przyszły rok w terminie 11.08-25.08.2018, zastanawialiśmy się nad Cikat ale ceny mają spore.
Dodam że namiot mamy duży na parcelę min 60m2.
Jeśli w złym temacie napisałem to proszę o przeniesienie.
pabbllo_ldz napisał(a):Szybkie pytanie czy warto dopłacać do parceli premium na kempingu Cikat na Mali Losinji?
Ogólnie kemping wart swojej, nie małej, ceny?
A może polecicie jakieś kempingi z zatoką i płytką wodą dla dzieci?
Ważne dla nas to czystość i jakość toalet, wiadomo dzieci.
Najmłodsze będzie miało za rok 1.5 roku...
Jak oceniasz dojazd od głównej drogi do tego kempingu dla auta z przyczepą 230 cm szer.? czy jest szuter i czy bardzo wąsko i stromo? Porównując do zjazdu na np. Drazice - bo tam zjeżdżaliśmy i wyjazd łatwy nie był tym bardziej gdy spotkaliśmy naprzeciw zjeżdżającego kampera i zestaw z przyczepą. Było ciężko i nerwowo nie powiem, ale jakoś się wydostaliśmy. Na przyszłość jednak wolę unikać takich ekstremalnych tras, tym bardziej, że mamy dużo większą budę niż wtedy. Na zdjęciach kempingu widzę budki podobnych rozmiarów więc domyślam się, że dojazd zły nie jest ... choć z drugiej strony na Sv. Duchu na Pagu też spore widzieliśmy a potem się okazało, że stoją na tym kempie od lat i nie zamierzają wyjechać spowrotemgmarcin1978 napisał(a):... wylądowaliśmy na campie NAVIS - nowy kamp pachnący jeszcze farbą z czystych toalet...