Janusz Bajcer napisał(a):Tam gdzie byłeś , to dobra stronka z kempingami na Istrii.
Czyli jaka stronka?
A co powiecie o kempingu Olivia przy Rabac? Generalnie szukam niewielkich kempingów posiadających prąd i natryski. Znacie takie w tych rejonach?
Janusz Bajcer napisał(a):Tam gdzie byłeś , to dobra stronka z kempingami na Istrii.
pbskarpy napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Tam gdzie byłeś , to dobra stronka z kempingami na Istrii.
Czyli jaka stronka?
Janusz Bajcer napisał(a):Witam.
Na dużych kempingach (50-140 ha) w sierpniu miejsce na kamper powinno być, tylko nie przy wodzie (w pierwsze drugiej, trzeciej linii brzegowej.)
Te duże kempingi na Istrii to np.
Umag 140 ha >>>
Porec 80 ha >>>
Funtana/Vrsar 56 ha
Więcej kampingów (do wyboru, do koloru) >>>
veyron napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Witam.
Na dużych kempingach (50-140 ha) w sierpniu miejsce na kamper powinno być, tylko nie przy wodzie (w pierwsze drugiej, trzeciej linii brzegowej.)
Te duże kempingi na Istrii to np.
Umag 140 ha >>>
Porec 80 ha >>>
Funtana/Vrsar 56 ha
Więcej kampingów (do wyboru, do koloru) >>>
Janusz
wielkie dzięki za pomoc.
Ale nie do końca rozumiem jednego. W jednych postach ludzie pisza , że Istria i okolice są zapchane przez Włochów i Niemców w sieprniu , a w drugich większość poleca właśnie tamte okolice.
veyron napisał(a):
A może jednak na półwyspach , czy gdzieś na środku znajdzie się coś , co jest mało znane wśród wyżej wymienionych ?
SingSing74 napisał(a):veyron napisał(a):
A może jednak na półwyspach , czy gdzieś na środku znajdzie się coś , co jest mało znane wśród wyżej wymienionych ?
Przeglądając opinie o kempingach natknąłem się na zupełnie nowy w Orebic - Autocamp Lavanda. Z tego co czytałem oddany w czerwcu tego roku. Niemalże same pozytywne wpisy. Możesz zostać pionierem i skrobnąć jakąś relację lub recenzję tego pola.
Prawdopodobnie tam może być miejsce, bo jeszcze nie było szans na wcześniejszą rezerwację.
http://www.lavanda-camping.com/pl/index.html
mickanovi napisał(a):Czołem Cromaniaczki i Cromaniacy! Pilnie potrzebuję namiaru na niedrogi camping na Istrii - najlepiej w północnej części.
dabik napisał(a):Hej,
Polecicie jakis kamping dla 2 + 2 w okolicach Dubrownika? Milo by bylo jakby mialy baseny...
dzieki