Hej,
Solitudo, Dubrownik. Tam zawsze jest miejsce. Tylko maja 3 gwiazdki, moze byc za malo dla Ciebie
My tez lubimy wyzszy standard, ale dla Dubrownika zrobie wszystko
Pozdrawiam,
Havena
veyron napisał(a):Witam
Szukałem podobnych tematów , ale niestety nie udało mi się znaleźć.
Czy ktoś ze stałych bywalców forum będzie w stanie polecić camping w którym w sierpniu bez problemu (albo przynajmniej z niewielkim ) uda się znaleźć wolne miejsce ? Najlepiej pod Campera.
Wymagania mam niewielkie Ale ze względu na to , że jadę z małym dzieckiem , to chodzi mi coś takiego :
Min 3,5 gwiazdki. Im więcej tym lepiej
Cena - dowolna (byleby miejsce było )
i przy wodzie , ale w ostateczności nawet basen wystarczy.
wielkie dzięki za pomoc
veyron napisał(a):Witam
Czy ktoś ze stałych bywalców forum będzie w stanie polecić camping w którym w sierpniu bez problemu (albo przynajmniej z niewielkim ) uda się znaleźć wolne miejsce ? Najlepiej pod Campera.
fullop napisał(a):Witam chcemy się wybrać z dziewczyna w terminie 14.08 z Rzeszowa na Chorwację.
Domki na kempingach są droższe od apartamentów i w sezonie niedostępne z marszu. Jeśli chcecie kemping i z marszu to ze swoim namiotem a jak nie o szukać apartamentu.fullop napisał(a):Witam chcemy się wybrać z dziewczyna w terminie 14.08 z Rzeszowa na Chorwację okolice Makarskiej lub inne podobne miejsce. Może ktoś polecił by jakiś niedrogi kemping z domkami lub podzielił się wiedzą gdzie pojechać.
pbskarpy napisał(a):Gdzie znajdę dobrą stronę z kempingami na Istrii? I z numerami do recepcji Szczerze przyznam, że szukam czegoś małego a niekoniecznie molochów. Dziękuję.
pbskarpy napisał(a):
Jakie są szanse, że w tym okresie nie będzie miejsc na kempingach?
Czy uważacie, że można jechać na kempingi bez rezerwacji i na bank coś w promieniu 50 km coś znajdę?
Dziękuję!
Havena napisał(a):Jesli chodzi o domki i ich dostepnosc: Lanterna ciagle wysyla maile zachecajace do rezerwacji i, o dziwo, sa niby wolne w sierpniu.