darek1974 napisał(a):Szkoda że tylko jedna ale jakby się udało z miejscem pod namiot to chyba z głodu nie umrzemy.
Jak dla mnie na kempingach w Chorwacji najlepsza konoba była zawsze własna
darek1974 napisał(a):Szkoda że tylko jedna ale jakby się udało z miejscem pod namiot to chyba z głodu nie umrzemy.
darek1974 napisał(a):Kurcze a może camp "Paklina" w Ivan Dolac. Też słyszałem że fajny i ma ładną plażę z łagodnym zejściem? Może bardziej dotarła "cywilizacja" niż do Jagodnej?
Dzięki
darek1974 napisał(a):Dzięki Roxi poczytam jeszcze o tym campie w Ivan Dolac i coś wybiorę.
A jeszcze jedno czy w ID jest tylko ten jeden camp?
Dzięki
darek1974 napisał(a):Dzięki
Chyba padnie wybór na kamp "Paklina" tylko nie za bardzo mogę jakiś opis na cropli znaleźć? Jest dużo relacji z Ivan Dolac ale o samym kampie nie wiele.Niby wszystko ok z tym kampem ale co np. z sanitariatami? Prysznic na plaży to już chyba za wiele? .
iwonsiak napisał(a):hejka wszystkim cromaniakom
proszę pomóżcie szukam czegoś takiego jak camping Dole w Zivogosce byłam tam dwa razy i bardzo mi się podoba to że nie jest to moloch, fajna miejscówka nie przeludniona,parę knajpek w pobliżu,plaża też niczego sobie i czegoś takiego szukam na którejś z wysp
czy mam duże wymagania? no chyba nie poradźcie coś proszę i jak byście mieli jakieś fotki to też poproszę
Tomcroek napisał(a):Niestety starego kempingu w Supetarze jaki opisywała Maslinka już nie ma.
TomKinS napisał(a):Waterman Beach Village wygląda bardzo zachęcająco, czyli rozumiem, że tam z namiotem nie ma się co pchać?
TomKinS napisał(a):Gdybyś mogła napisać czy, jak wynika z tego artykułu, jest to postać pozytywna czy nie.
Pozdrawiam Tomasz.