Wiem, że parę osób ją sobie ściągnęło i mają... może udostępnią. Hmmm może nawet ja ją gdzieś mam Poszukam
Vjetar napisał(a):Mów mi Janusz.
witam-prosba-co-zabrac-do-chorwacji-i-o-czym-nie-zapomniec-t11451.html
Vjetar napisał(a):Mów mi Janusz.
witam-prosba-co-zabrac-do-chorwacji-i-o-czym-nie-zapomniec-t11451.html
edith82 napisał(a):Czy ktoś zna aktualny cennik campu Male Ciste?
na stronie niestety nie ma informacji Bede wdzieczna
kuleczka45 napisał(a):witam,
jestem nowa na tym forum,planuje poczatkiem września (02.09)jechać na ok 8-9 dni do Makarskiej lub jej okolice, czy może ktoś podać jak mniej więcej wygląda cenowo namiot dla 2 osob plus mały pies, samochód i prąd??? czy jest to opcja która cenowo lepiej wychodzi niż inne noclegi? czy nie koniecznie? jeśli ktoś mógłby coś konkretnego zaproponować byłabym bardzo wdzięczna . Pozdrawiam
kuleczka45 napisał(a):to w taki razie w okolicy Makarskiej w jakiejś ładnej miejscowości godnej polecenia może Pan coś konkretnego polecić, wiadomo że najlepiej żeby też było tanio ponieważ wybraliśmy sposób spędzenia wakacji pod namiotem też ze względu na niższa cenę niż hotele...
kuleczka45 napisał(a):to w taki razie w okolicy Makarskiej w jakiejś ładnej miejscowości godnej polecenia może Pan coś konkretnego polecić, wiadomo że najlepiej żeby też było tanio ponieważ wybraliśmy sposób spędzenia wakacji pod namiotem też ze względu na niższa cenę niż hotele...
kuleczka45 napisał(a):a czy ma ktos cennik do tych kempingów: Dole, Boban ???