napisał(a) filip122 vel Darek » 04.07.2010 11:44
jaroxx napisał(a): w Marusici ok Splitu , Jednak oprócz pięknych fotek nic nie znalazłem.
Może mógł by ktoś coś polecić, podać cenę która bardzo mnie interesuję i oczywiście warunki sanitarne. Alternatywnie może być inne miasteczko, tylko w okolicy Splitu.
Fajnie jak ktoś poleci camping , ale co będzie jak na tym campie Tobie się nie spodoba albo będzie full namiotów ? co wtedy zrobisz ? rozpłaczesz sie ?
Nie tylko przejedziesz się wzdłuż ulicy nadmorskiej i znajdziesz sobie inny przydomowy camping , zobaczysz na miejscu jakie są ceny jakie sanitariaty , możesz spytać się polaków jak trafisz, jak z ciepła woda . Widzisz i wybierasz a jak nie, to szukasz dalej , ale to nie jest szukanie grzybów w lesie tylko normalnie masz campingowa od liku co kilka km wzdłuż Jardanki są campingi mniejsze i większe
jaroxx napisał(a):
Jest jeszcze jedna rzecz , która nie daje mi spokoju czy jeśli nie znajdę Tu nic czy jazda w ciemno ma sens. Dziękuję i życzę wszystkim miłego urlopu.
Wszelkie wątpliwości czy jechać w ciemno czy nie są jak dla mnie dziecinnie śmieszne ..... Napisze drukowanymi
LUDZIE NIE BĄDŹCIE CYKORAMI , TYLKO W CIEMNO, JEST PRZYGODA JEST ZABAWA , A CO JAK BIURO TURYSTYCZNE NIE ZAPEWNI WSZYSTKIEGO POD NOS TO JUŻ NIE UMIEMY SOBIE NIC SAMI ZORGANIZOWAĆ . ,
CALA ISTOTA CAMPINGU POLEGA NA TYM ZE W CIEMNO , A I NA APARTAMENTY OD 15 LAT JEŻDŻĘ W W POLSCE, WEGRY CZY CHORWACJA TYLKO W CIEMNO . Widzisz co bierzesz i możesz cenę negocjować.