Janusz Bajcer napisał(a):Nie byłem, ale na stronkach ładnie wyglądają.
Myślałem, ze w myśl tematu podajemy sprawdzone kempingi... W google potrafię szukać
Dzilu_PL napisał(a):jeśli ktoś chciałby wybrać się z dziećmi mogę polecić dalmacija camp w privlace.
dalmacija-camp.com
Głównym powodem dla którego można go polecić dla osób z małymi dziećmi jest to iż jest tam dość spora zatoczka z piaszczystym dnem w której jest niezbyt głęboko i spokojnie można się bawić z dziećmi. Sanitariaty są zadbane i czyste (przynajmniej tak było w zeszłym roku)
alula napisał(a):A jak duże parcele są na Dalmaciji? Najtańsza parcela dla 2 dorosłych i małego dziecka to koszt ok 17 e - tak mi się wydaje, bo cennik nie do końca jasny - i zastanawiam się czy postawię tam duży namiot i samochód obok?
Interesuje mnie ten kemping, bo plaża i łagodne zejście do morza brzmi zachęcająco, a cena kompletnie nieporównywalna do Zatonu Tylko jest mało informacji i opinii na temat tego kempingu.
alula napisał(a):A jak duże parcele są na Dalmaciji? Najtańsza parcela dla 2 dorosłych i małego dziecka to koszt ok 17 e - tak mi się wydaje, bo cennik nie do końca jasny
Janusz Bajcer napisał(a):17 euro to cena przed i po sezonie.
Parcela 60 m2 tańsza od 90 m2, są strefy droższe i tańsze.
http://www.dalmacija-camp.com/downloads ... TE2012.pdf
Janusz Bajcer napisał(a):Trzy lata temu byłaś w Chorwacji
Janusz Bajcer napisał(a):Lanterna jednak droższa od Kozaricy
maniust napisał(a):andeo napisał(a):Ja chciałabym polecić Kamp Vrila w Trpanj.Byliśmy w tym roku,na początku lipca i bardzo nam się tam podobało.
Fajny camp i ta ciszaaaaaaaaaaaa......... se zapisałem go.