Jackar napisał(a):Na przełomie lipca i sierpnia wybieram się na kemping Perna koło Orebicia na około tydzień. Później chciałbym coś znaleźć pomiędzy Ploće a Omiśem. Będzie nas 9 osób w tym trójka dzieci (wiek szkolny), trzy namioty. Możecie mi coś doradzić?
Janusz Bajcer napisał(a):Jackar napisał(a):Na przełomie lipca i sierpnia wybieram się na kemping Perna koło Orebicia na około tydzień. Później chciałbym coś znaleźć pomiędzy Ploće a Omiśem. Będzie nas 9 osób w tym trójka dzieci (wiek szkolny), trzy namioty. Możecie mi coś doradzić?
W Živigošce masz trzy kempingi - Dole, Boban, Male Cište.
Jackar napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jackar napisał(a):Na przełomie lipca i sierpnia wybieram się na kemping Perna koło Orebicia na około tydzień. Później chciałbym coś znaleźć pomiędzy Ploće a Omiśem. Będzie nas 9 osób w tym trójka dzieci (wiek szkolny), trzy namioty. Możecie mi coś doradzić?
A który osobiście polecasz?
Janusz Bajcer napisał(a):Jackar napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jackar napisał(a):Na przełomie lipca i sierpnia wybieram się na kemping Perna koło Orebicia na około tydzień. Później chciałbym coś znaleźć pomiędzy Ploće a Omiśem. Będzie nas 9 osób w tym trójka dzieci (wiek szkolny), trzy namioty. Możecie mi coś doradzić?
A który osobiście polecasz?
Kilka lat temu namiot stał na Dole
http://www.avtokampi.si/kamp/2/66/Dole/
pavelkuss napisał(a):Marc_Mari napisał(a):Oaza w lipcu cena 35 E, pozostałe 10-15 E za wszystko,
wg strony Oaza:
auto 30kn
namiot 30kn
dorosly 30kn
dzieci 15kn
za nasza ekipe bedzie: 30+30+2x30+2x15=150kn (~90zl) za dobe. Nieco jestem skonfundowany. Ceny na niecie nieaktualne czy tak tam robia turystow jak Praskiej starowce?
Iwona75 napisał(a):Moi drodzy, czytam i czytam, szukam, zerkam, a teraz poproszę o podpowiedź. Czy znacie camping między Zivogosce, a Dubrownikiem, który: - ma w pobliżu plażę podobną do tej w Zivogosce ( czyt. bez betonów, deptaczków, porcików itp. Kto widział plaże w Blato, ten wie o co mi chodzi,raczej zatoczki wśród skał, kameralnie )
- nie ma problemu z ciepłą wodą i czystością łazienek
- cena zamknie się w 35 e ( 2 dorosłych, 2 dzieci, namiot, samochód, prąd) za dobę,
- nie będzie problemu z zacienionym miejscem
Im bliżej do Dubrownika, tym lepiej, przypuszczam że tydzień spędzimy na Bobanie ( lub Krvavica ), a tydzień chcielibyśmy dalej. Będę wdzięczna za opinie.
Iwona75 napisał(a):Czy ktoś był na campingu w Orasacu i Trsteno ? Jeśli tak, to proszę o odpowiedź czy spełniają one nasze kryteria ?Iwona75 napisał(a):Moi drodzy, czytam i czytam, szukam, zerkam, a teraz poproszę o podpowiedź. Czy znacie camping między Zivogosce, a Dubrownikiem, który: - ma w pobliżu plażę podobną do tej w Zivogosce ( czyt. bez betonów, deptaczków, porcików itp. Kto widział plaże w Blato, ten wie o co mi chodzi,raczej zatoczki wśród skał, kameralnie )
- nie ma problemu z ciepłą wodą i czystością łazienek
- cena zamknie się w 35 e ( 2 dorosłych, 2 dzieci, namiot, samochód, prąd) za dobę,
- nie będzie problemu z zacienionym miejscem
Im bliżej do Dubrownika, tym lepiej, przypuszczam że tydzień spędzimy na Bobanie ( lub Krvavica ), a tydzień chcielibyśmy dalej. Będę wdzięczna za opinie.