napisał(a) Marc_Mari » 29.12.2013 23:00
ja takie małe sprostowanie do kempingu Oaza w Drage, i kempingów w tej zatoczce Gentile, Maslina, Romantica, Paradiso
Oaza w lipcu cena 35 E, pozostałe 10-15 E za wszystko, w tej zatoczce można korzystać ze wszystkich plaż, jest mini sklepik na kempie Oaza i na innym mini barek, Ja byłem w Paradisco u Mario i bardzo mi się podobało, raz w tygodniu organizowana kolacja przez mieszkańców każdy gotuje co umie co może i jest wielkie biesiadowanie przy stołach ustwionych na kempie, na Oazie mi się nie podobało cisza nocna o 22, znajomi zorganizowali wieczór pożegnalny, dzieciaki spiewały piosenki, recytowały wiersze i w okolicy 22 koniec - cisza nocna, w Oaza nie ma żadnych parceli jest to kemp kaskadowy i zagrodzić sobie możesz ile chcesz w miarę mozliwości oczywiście, Właściciel Oaza stał w oknie i jak tylko widział że ktoś się zbliża jedyną uliczką to biegł i zachęcał aby u niego stanąć wyglądało to dość żałośnie, w całej zatoczce nie ma prądu, woda jest dowożona przez straż pożarną do prysznicy nagrzewa się w wielkich bankach na dachach.
Oliwki, figi rosną na wszystkich kempingach, zachęcam do zabrania łódek, pontonów można się nimi tam naprawdę nacieszyć, w Oaza za cumowanie łódki 15 E w innych kempingach bezpłatnie.
W sierpniu 2014 też zamierzamy odwiedzić Mario - bez rezerwcji, miejsc jest mało ale zawsze się można wcisnąć. Mario powieksza swój kemping, niestety kosztem ponad 300 letniego oliwnego gaju, większość drzewek zostaje ale to juz nie gaj
tak było w lipcu 2013 r.