soniatomek napisał(a):Witam. Chcę się wybrać na pole namiotowe lecz z własnym namiotem.Gdzie mogę takie coś znalezc w CRO . Ewentualnie ceny jak znacie. ???
DZięki i pozdrawiam
pati2304 napisał(a):A powiedzcie mi jak oceniacie kamping Kozarica? warto z dziećmi? Jaka plaża, ludź na ludziu, czy da się oddech złapać?
kropi napisał(a):pati2304 napisał(a):A powiedzcie mi jak oceniacie kamping Kozarica? warto z dziećmi? Jaka plaża, ludź na ludziu, czy da się oddech złapać?
Osobiście jak miałbym siedzieć na takiej Kozaricy, to wolałbym w tej lub nieco niższej cenie porządną kwaterkę. W okolicy Diany i Josipa są 2 duże kempingi w tym stylu i doprawdy nie wiem, co ludzi tam ciągnie - generalnie jest ciasno, mnie te miejsca kojarzą się z brazylijską favelą - człowiek na człowieku, zero intymności, wszędzie łażą jakieś dzieciaki... Jakoś wolę mniejsze, spokojniejsze kempingi.
pati2304 napisał(a):A powiedzcie mi jak oceniacie kamping Kozarica? warto z dziećmi? Jaka plaża, ludź na ludziu, czy da się oddech złapać?
mokusinska napisał(a):pati2304 napisał(a):A powiedzcie mi jak oceniacie kamping Kozarica? warto z dziećmi? Jaka plaża, ludź na ludziu, czy da się oddech złapać?
Witam
Byłam dwa razy na tym kampingu i jestem zadowolona. Plaża wybetonowana i żwirkowa, z piaskownicą i zjeżdzalnia do piasku dla dzieci. Można znależ cień , jak i łapać słoneczko na plaży. Oddech też da sie złapać. Parcele dosyć duze. Polecam
eww napisał(a):Właśnie wróciłam z Chorwacji- super, w cale mnie to dużo nie kosztowało. Najbardziej uciążliwa to droga - 14 godzin. Z korzystałam z tego forum i odwiedziłam polecane kampingi. Za Zadarem w Bibinje byłam u Matea- bardzo przyjemnie cena za prąd, namiot ,auto, 2 osoby, kuchnia, lodówka - 67 złotych za dobę. Jest jeden minus - bardzo ważny mało cienia, dużo Polaków. Camp mały, przyjemny, cichy. Łazienki, kuchnia czysta, woda ciepła nom stop. Koło Rjeki camp Punta też bardzo fajny.
eww napisał(a):Właśnie wróciłam z Chorwacji- super, w cale mnie to dużo nie kosztowało. Najbardziej uciążliwa to droga - 14 godzin. Z korzystałam z tego forum i odwiedziłam polecane kampingi. Za Zadarem w Bibinje byłam u Matea- bardzo przyjemnie cena za prąd, namiot ,auto, 2 osoby, kuchnia, lodówka - 67 złotych za dobę. Jest jeden minus - bardzo ważny mało cienia, dużo Polaków. Camp mały, przyjemny, cichy. Łazienki, kuchnia czysta, woda ciepła nom stop. Koło Rjeki camp Punta też bardzo fajny.
Cesarok napisał(a):eww napisał(a):Właśnie wróciłam z Chorwacji- super, w cale mnie to dużo nie kosztowało. Najbardziej uciążliwa to droga - 14 godzin. Z korzystałam z tego forum i odwiedziłam polecane kampingi. Za Zadarem w Bibinje byłam u Matea- bardzo przyjemnie cena za prąd, namiot ,auto, 2 osoby, kuchnia, lodówka - 67 złotych za dobę. Jest jeden minus - bardzo ważny mało cienia, dużo Polaków. Camp mały, przyjemny, cichy. Łazienki, kuchnia czysta, woda ciepła nom stop. Koło Rjeki camp Punta też bardzo fajny.
eww lub ktoś z forumowiczów może podać jakieś namiary na ten kamping, adres, strona internetowa, jakieś fotki?