Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kempingi które warto polecić ....

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bonzo
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bonzo » 06.07.2012 21:28

Witam jak ktoś z was wie o jakimś kampie dla rodziny w okolicy Trogiru,Ćovo,było by super czekam na podpowiedzjavascript:emoticon(':lol:')
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.07.2012 22:05

Čiovo: Labadusa lub Rogac :wink: :lol:
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 06.07.2012 22:14

Do Trogiru niedaleko tylko 5 km.......

http://www.suncamp.pl/pl/pl/kempingi/ch ... -cp105254/
soniatomek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) soniatomek » 13.07.2012 08:37

Witam. Chcę się wybrać na pole namiotowe lecz z własnym namiotem.Gdzie mogę takie coś znalezc w CRO . Ewentualnie ceny jak znacie. ???
DZięki i pozdrawiam
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 13.07.2012 09:38

soniatomek napisał(a):Witam. Chcę się wybrać na pole namiotowe lecz z własnym namiotem.Gdzie mogę takie coś znalezc w CRO . Ewentualnie ceny jak znacie. ???
DZięki i pozdrawiam

Wszystko masz napisane w tym właśnie temacie. oraz poczytaj forum tematy związane z campingami.. nic prostszego . Troszeczkę czytania i to wszystko
kropi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kropi » 14.07.2012 22:44

pati2304 napisał(a):A powiedzcie mi jak oceniacie kamping Kozarica? warto z dziećmi? Jaka plaża, ludź na ludziu, czy da się oddech złapać?

Osobiście jak miałbym siedzieć na takiej Kozaricy, to wolałbym w tej lub nieco niższej cenie porządną kwaterkę. W okolicy Diany i Josipa są 2 duże kempingi w tym stylu i doprawdy nie wiem, co ludzi tam ciągnie - generalnie jest ciasno, mnie te miejsca kojarzą się z brazylijską favelą - człowiek na człowieku, zero intymności, wszędzie łażą jakieś dzieciaki... Jakoś wolę mniejsze, spokojniejsze kempingi.
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 15.07.2012 09:09

kropi napisał(a):
pati2304 napisał(a):A powiedzcie mi jak oceniacie kamping Kozarica? warto z dziećmi? Jaka plaża, ludź na ludziu, czy da się oddech złapać?

Osobiście jak miałbym siedzieć na takiej Kozaricy, to wolałbym w tej lub nieco niższej cenie porządną kwaterkę. W okolicy Diany i Josipa są 2 duże kempingi w tym stylu i doprawdy nie wiem, co ludzi tam ciągnie - generalnie jest ciasno, mnie te miejsca kojarzą się z brazylijską favelą - człowiek na człowieku, zero intymności, wszędzie łażą jakieś dzieciaki... Jakoś wolę mniejsze, spokojniejsze kempingi.

Dobrze gada :lol: polać mu w barze :lol: :lol: Jestem dokładnie takiego samego zdania
mokusinska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mokusinska » 16.07.2012 11:45

Witam
Byłam dwa razy na tym kampingu i jestem zadowolona. Plaża wybetonowana i żwirkowa, z piaskownicą i zjeżdzalnia do piasku dla dzieci. Można znależ cień , jak i łapać słoneczko na plaży. Oddech też da sie złapać. Parcele dosyć duze. Polecam
eww
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) eww » 21.07.2012 21:32

Właśnie wróciłam z Chorwacji- super, w cale mnie to dużo nie kosztowało. Najbardziej uciążliwa to droga - 14 godzin. Z korzystałam z tego forum i odwiedziłam polecane kampingi. Za Zadarem w Bibinje byłam u Matea- bardzo przyjemnie cena za prąd, namiot ,auto, 2 osoby, kuchnia, lodówka - 67 złotych za dobę. Jest jeden minus - bardzo ważny mało cienia, dużo Polaków. Camp mały, przyjemny, cichy. Łazienki, kuchnia czysta, woda ciepła nom stop. Koło Rjeki camp Punta też bardzo fajny.
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 22.07.2012 09:34

mokusinska napisał(a):

Witam
Byłam dwa razy na tym kampingu i jestem zadowolona. Plaża wybetonowana i żwirkowa, z piaskownicą i zjeżdzalnia do piasku dla dzieci. Można znależ cień , jak i łapać słoneczko na plaży. Oddech też da sie złapać. Parcele dosyć duze. Polecam

I widzicie każdy lubi to co lubi, Ja natomiast nie wyobrażam sobie życia na campie molochu i ten tłum mnie odpycha, Ale jedni wola przy domowe inni z pełną infrastruktura i wybetonowanymi zejściami do morza :cry:

Wiec piszcie jeśli polecacie . dlaczego wam się podobało umożliwi to innym ocenę campingu wg własnych upodobań
rych19
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rych19 » 22.07.2012 12:23

A może tak coś więcej o Puncie koło Rijeki? Podziel się z innymi swoimi spostrzeżeniami jeżeli warto tam zaglądnąć.
jarek79kk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarek79kk » 22.07.2012 12:51

eww napisał(a):Właśnie wróciłam z Chorwacji- super, w cale mnie to dużo nie kosztowało. Najbardziej uciążliwa to droga - 14 godzin. Z korzystałam z tego forum i odwiedziłam polecane kampingi. Za Zadarem w Bibinje byłam u Matea- bardzo przyjemnie cena za prąd, namiot ,auto, 2 osoby, kuchnia, lodówka - 67 złotych za dobę. Jest jeden minus - bardzo ważny mało cienia, dużo Polaków. Camp mały, przyjemny, cichy. Łazienki, kuchnia czysta, woda ciepła nom stop. Koło Rjeki camp Punta też bardzo fajny.

niestety tez jestem tego zdania ze czesto minusem sa wlasnie nasi rodacy
eww
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) eww » 24.07.2012 10:34

Na campie Punta koło Rjeki jest przyjemnie, ciepła woda, czyste toalety, brak lodówek, miejsca z cieniem- las, plaża żwirkowa i zejście w zatoczce, mało Polaków, przy drodze ale aut nie słychać. Cena umiarkowana.
Cesarok
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cesarok » 29.07.2012 12:25

eww napisał(a):Właśnie wróciłam z Chorwacji- super, w cale mnie to dużo nie kosztowało. Najbardziej uciążliwa to droga - 14 godzin. Z korzystałam z tego forum i odwiedziłam polecane kampingi. Za Zadarem w Bibinje byłam u Matea- bardzo przyjemnie cena za prąd, namiot ,auto, 2 osoby, kuchnia, lodówka - 67 złotych za dobę. Jest jeden minus - bardzo ważny mało cienia, dużo Polaków. Camp mały, przyjemny, cichy. Łazienki, kuchnia czysta, woda ciepła nom stop. Koło Rjeki camp Punta też bardzo fajny.

eww lub ktoś z forumowiczów może podać jakieś namiary na ten kamping, adres, strona internetowa, jakieś fotki?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 29.07.2012 12:55

Cesarok napisał(a):

eww lub ktoś z forumowiczów może podać jakieś namiary na ten kamping, adres, strona internetowa, jakieś fotki?

Ale który?
Matea czy Punta?

:wink:

Matea
Tego drugiego nie znam.

Pozdrav
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Kempingi które warto polecić .... - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone