marzka napisał(a):Mam pytanie odnośnie KOZARICY. Czy z kempingu można z wózkiem lub małym rowerkiem z dziecmi przespacerować się jakąś ściezką do miasta czy trzeba jechać drogą?
Tak , można wyjść drugim wyjsciem i idzie sie wybrzezem , ja tak spacerowałam ze swoim dzieckiem , droga spokojnamarzka napisał(a):Mam pytanie odnośnie KOZARICY. Czy z kempingu można z wózkiem lub małym rowerkiem z dziecmi przespacerować się jakąś ściezką do miasta czy trzeba jechać drogą?
monia85 napisał(a):Kochani,
Chciałabym Was podpytać o kempingi na płw. Peljesac.
Preferujemy nieduże, nawet przydomowe kempingi, kameralne, nie "molochy":)
Czy możecie coś polecić na płw. Peljesac oraz na Korczuli??
PS----słyszeliście może o święcie wina na Korczuli?? Kiedy to jest? W ubiegłym roku coś usłyszeliśmy na ten temat na CB, jak nasi Rodacy zachwycali się tym świętem
monia85 napisał(a):Jeśli ktoś lubi małe, zaciszne, spokojne, rodzinne kempingi, mogę polecić kemping w miejscowości Banja (tuż za Slano). Kemping na samym końcu miejscowości, zaciszna zatoczka, idealne miejsce dla rodzin z małymi dziećmi. Jeśli nie lubicie dzikich tłumów na plażach i na deptakach, to miejsce jest super! Restauracje/sklep spacerkiem parę minut do Slano promenadą tuż przy wodzie:) Byliśmy tam w sezonie-lipiec 2009 i czuliśmy się jak na prywatnej plaży, nikogo oprócz nas nie było Świetna zatoczka, można spokojnie popływać na materacu, skałki, b.dobre miejsce do nurkowania.
Kemping nazywa się Bambo, bardzo sympatyczni gospodarze, zero problemów, dużo miejsca, kameralnie. Łazienki sprzątane kilka razy dziennie(!), jest bardzo czysto i do tego tanio.
Blisko do Dubrovnika.
W tym roku planujemy ponownie przebywać po kilka dni w różnych miejscach Chorwacji i na pewno wrócimy na ten kemping. Polecam
http://camp_bambo.phpnet.us/EN/index.html