SingSing74 napisał(a):W tym roku zaliczyłem kemping Strasko na Pagu i po raz pierwszy po kilku dniach stwierdziłem, że chyba odwiedzimy go za rok ponownie. Obok Lanterny i Zatonu, to kolejny chorwacki kemping należący do europejskiej szpicy jeśli idzie o ośrodki tego typu. Jedynie powinni nieco poprawić animacje dla dzieci i dać trochę więcej światła na głównych alejkach, bo nocą nie widać pędzących na wszystkim dzieciaków. Poza tym pierwsza klasa. Przewagą nad ww jest to, że na stronie można oglądnąć sobie każdą parcelę i (odpowiednio wcześnie) zarezerwować. Super sprawa i żałuję, że nie jest tak wszędzie. Dla osób które nie przepadają za molochami, dodam, że podobnie jak na Lanternie i Zatonie można znaleźć spokojne miejsce, daleko od i tak niezbyt głośnego centrum kempingu. Nakręciłem kilka ujęć i zrobiłem parę fotek. Jak znajdę czas i zmontuję wszystko to udostępnię filmik.
Skalik napisał(a): Prośba jeżeli mógłbyś polecić lokalizację parceli na Strasko czy Zatonie to byłbym wdzięczny [...]
Pytanie czy możecie polecić campy na poziomie w/w ale na południu Hvar, Korcula okolice Dubrovnika?
Skalik napisał(a):Sprawdzałem dziś możliwość rezerwacji parceli na kilku dużych campach tj. Strasko, Zaton, Lantarna i okazuję się że od drugiej połowy czerwca 2020 brak takiej możliwości. Czy macie jakieś doświadczenia czy w przypadku dużych campów pozostaje liczyć tylko na miejsca nie parcelowane? Czy w ogóle jest sens wyprawa na te campy bez rezerwacji w sezonie lipiec i sierpień?
Skalik napisał(a):Mam pytanie czy wozicie ze sobą rowery czy nie ma to większego sensu? Jak wspomniałem wybieram się do Zatonu - czy w okolicach jest gdzie pojeździć?
Skalik napisał(a):Mam pytanie czy wozicie ze sobą rowery czy nie ma to większego sensu? Jak wspomniałem wybieram się do Zatonu - czy w okolicach jest gdzie pojeździć?