HUNCO napisał(a):Od 22.06(sobota) do 26.06(środa) szukamy już bardziej spokojnego pola namiotowego, bardziej kameralnego, z bliskim dostępem do morza. Czy jesteście w stanie polecić coś w okolicy od Zadaru do Szybenika? Coś sprawdzonego, z czystym zapleczem sanitarnym Namiot własny, 3 osoby dorosłe i 2 dzieci.
SingSing74 napisał(a):Dodam tylko, że Zaton pomimo, że jest duży, to na jego końcu (u góry) są miejsca pod namioty, które są oddalone od centrum rozrywkowego i jest tam na prawdę spokojnie. Jest dużo cienia, kilka wspólnych stanowisk grillowych, bardzo czyste sanitariaty, za płotem niedrogi market, a do Nin można zajść pieszo. Podobnie z plażą. Na głównej pewnie będzie sporo ludzi, ale można wyjść poza kemping i już jest o wiele spokojniej, a dokładnie za plażą dla piesków (gdzie niestety nie sprzątają), ale 150 m dalej można mieć kawałek czystej plaży tylko dla siebie.
Globtroterek napisał(a):Marysia78 napisał(a):Po obejrzeniu zdjęć, faktycznie Zaton wygląda zachęcająco, a możesz polecić mi jeszcze jakiś inny kemping?
My lubimy plaże kamieniste, więc z kempingami z plażami piaszczystymi w Chorwacji już nie pomogę. Chyba, że niekoniecznie zależy Wam na Chorwacji To wtedy pisz na priv.
Janusz Bajcer napisał(a):Strefa C - sezon 4
osoba - 11 euro/doba
parcela (namiot+motocykl+prąd) - 19.50 euro/doba
rejestracja jednokrotna - 1 euro
taksa klimatyczna - 8 kun
Dawno w Zotonie nie byłem czy są parcele bez prądu - nie wiem.
ik26 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Strefa C - sezon 4
osoba - 11 euro/doba
parcela (namiot+motocykl+prąd) - 19.50 euro/doba
rejestracja jednokrotna - 1 euro
taksa klimatyczna - 8 kun
Dawno w Zotonie nie byłem czy są parcele bez prądu - nie wiem.
Dzięki . Czyli tanio to już było.
MR Podlesie napisał(a):witam,
jestem tu nowy i trochę sie nie orientuje, ale szukam i kempingu i kwater najlepiej po sąsiedzku. najlepiej coś od Splitu w dół. Na kempingach w Chorwacji byliśmy dwóch Lili na Hvarze i Vrila w Trnanj (4 razy z rzędu) . Znajomi z którymi chcemy jechać to kempingi nie za bardzo. Dlatego szukam kwater obok kempingów bo ceny mobil to jakiś kosmos. Obawiam się jednak że może być za późno bo większość kwater jest już zarezerwowanych, ale może ... Macie może jakieś rozwiązanie dla nas.
dzięki i pozdrawiam
Mariusz
brachol napisał(a):Witam
A zna ktoś może jakieś pola namiotowe nad morzem na północy Chorwacji? Szukałem czegoś, ale same drogie, chyba, że w Chorwacji takie są ceny.