Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kempingi które należy omijać z daleka

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.03.2010 16:31

alurka napisał(a):Panie Januszu- a coś na temat Lantercamp? jadę pierwszy raz do Chorwacji i tak padło na ten camp...będę wdzięczna za rady:)

ps. z opcji "szukaj" też korzystam;) ale co fachowiec- to fachowiec:)

Co prawda ja nie Janusz...

To pewnie Widziałaś ten temat? gdzie można zapytać.

Jeśli Masz jakieś konkretne pytania to śmiało - może coś podpowiem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.03.2010 17:31

alurka napisał(a):Panie Januszu- a coś na temat Lantercamp? jadę pierwszy raz do Chorwacji i tak padło na ten camp...będę wdzięczna za rady:)

ps. z opcji "szukaj" też korzystam;) ale co fachowiec- to fachowiec:)

Dziękuje za fachowca, odpowiedź w temacie podlinkowanym przez JacJamaha.
alurka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alurka » 05.05.2010 18:49

Dzięki, dzięki!:) już dotarłam w odpowiednie miejsce- będę pytać jak coś mi do głowy przyjdzie.
mariusz nowak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz nowak » 13.05.2010 10:07

witam.
ten temat o najgorszych/niepolecanych/kampingach to fikcja.
przykład- ktoś pisze że kamp. jest be, bo chce aby rodacy tam nie jechali.
wybieram się po raz kolejny na ten sam camp. i jestem bardzo zadowolony że ktoś opisał go w czarnych kolorach bo jest mniejszy tłok.
myślę że sugerowanie się opiniami z tego forum może być/ nie musi/mylne.
jeden lubi blondynki drugi ......... .
radzę samemu sprawdzić.
pozdrawiam
mariusz.
malagosa
Odkrywca
stopniowanie przymiotników

Nieprzeczytany postnapisał(a) malagosa » 12.06.2010 12:15

Dobre podsumowanie. Weszłam tu pierwszy raz, bo naprawde leopiej jechać i na własne oczy zobaczyć co się bierze - i od razu znalazłam złą opinie o moim ulubionym kempingu.
Każdy przymiotnik w języku polskim się stopniuje - coś może być brudne a cos brudniejsze. Ile razy w ciagu 12 dni było brudno a ile czysto...
urbi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbi » 27.08.2010 18:15

Zaorstag przed Podgora jadac z południa_zadrzewiony,prawie rodzinny,morze za brama,czysty;no i to połozenie w cieniu Biokova. :)
camperowiczka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) camperowiczka » 23.06.2011 11:07

Co wybrać JURE czy BASKO POLJE?
waldemar1973
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemar1973 » 18.07.2011 17:00

ja nie polecam campu GALEB w miejscowości Omis , ale to moja subiektywna opinia . dlaczego nie? bo:
- położony przy ruchliwej drodze
- wielki kołchoz
- drogi
- obok campu powstało chyba 3 lata temu blokowisko ....
szwagier poszedł kiedyś do sklepu spoż w gatkach kąpielowych to go wygnali :) - a ja lubię mieć na wakacjach luz więc kolejny minus....

jedyny plus z tego co pamiętam - dobrze utrzymane sanitariaty.

Reasumując - nie lubię dużych kompleksów, zatłoczonych no i ... drogich ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.07.2011 17:12

waldemar1973 napisał(a):szwagier poszedł kiedyś do sklepu spoż w gatkach kąpielowych to go wygnali

Moim zdaniem mieli rację...
waldemar1973
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemar1973 » 18.07.2011 18:04

pewnie, że do marketu nie wypada wchodzić w samych gatkach, ale w małych miejscowościach gdzie są małe sklepiki nikomu to nie przeszkadza,- tubylcy też nie wchodzą tam w garniturkach i nikogo to nie gorszy ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.07.2011 18:07

waldemar1973 napisał(a):pewnie, że do marketu nie wypada wchodzić w samych gatkach, ale w małych miejscowościach gdzie są małe sklepiki nikomu to nie przeszkadza,- tubylcy też nie wchodzą tam w garniturkach i nikogo to nie gorszy ;)

Bywałem i w małych miejscowościach i bez koszulki miejscowi nie wchodzili do sklepu... A tu zapewne chodzi bardziej o gołą klatę niż o gacie.
camperowiczka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) camperowiczka » 08.08.2011 22:00

pomijając gatki zgadzam się również z waldemarem!
nie polecam campu Galeb!
zachwyciłam się nim po obejżeniu strony internetowej ale na żywo jest o wiele gorzej!jedynym plusem tak jak napisał waldemar są czyste toalety innych plusów nie odnalazłam!
Jan 123
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jan 123 » 19.01.2012 15:24

Witam
Któryś z kolegów słusznie zauważył , że niektóre oceny campingów mogą być mało obiektywne zwłaszcza co do zagęszczenia czy sprzątania sanitariatów ; po prostu zależy to od okresu lub roku ; w ubiegłym roku zajechaliśmy na camping Prapratno za Stonem gdzie byliśmy w 2008r. 8 dni w Lipcu i był luzik zarówno na campie jak i na plaży a w 2011 horror zwłaszcza na małej plaży (piaszczysta !!! ) czuliśmy się jakby przyjechały ze 3 przedszkola nie było mowy o odpoczynku w ciszy i spokoju . Tak ,że sami widzicie ,że wszystko zależy od czasu i miejsca .
Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku w nadchodzącym sezonie.
szablasty
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szablasty » 31.01.2012 16:31

Bocian napisał(a):
waldemar1973 napisał(a):szwagier poszedł kiedyś do sklepu spoż w gatkach kąpielowych to go wygnali

Moim zdaniem mieli rację...

A niby dlaczego? Może jeszcze krawat miał założyć ??
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 16.07.2012 09:07

Ja na kampingi nie jeżdżę ale może komuś się przyda ta wypowiedź znaleziona na forum gazety o kradzieży: http://forum.gazeta.pl/forum/w,201,1374 ... Umag_.html
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi