Irek G napisał(a):Dwa lata temu byłem na campie "MIRAN" w Pirovacu - ok 20km przed Sibenikiem.
Ceny na średnim poziomie , czysto , cicho i wtedy (przełom lipiec/sierpień) było bardzo dużo wolnego miejsca - ja z namiotu do wody miałem może 5m.
Odwiedź stronę www.camping.hr - bardzo dużo campów i linków do nich.
Pozdrawiam
Irek G napisał(a):Dwa lata temu byłem na campie "MIRAN" w Pirovacu - ok 20km przed Sibenikiem.
Ceny na średnim poziomie , czysto , cicho i wtedy (przełom lipiec/sierpień) było bardzo dużo wolnego miejsca - ja z namiotu do wody miałem może 5m.
Odwiedź stronę www.camping.hr - bardzo dużo campów i linków do nich.
Pozdrawiam
barbra napisał(a):Bardzo dziękuję za odpowiedź. Ten camp Adriatic to chyba duży pod względem miejsc, ale jak widziałam na stornie internetowej to i plaża fajna, miejsce zadrzewione, Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź.
Jacunio napisał(a):Polecam Adriatic k. Primosten. Jest naprawdę OK!...
PozdraV
J.
mirnie napisał(a):Jacunio napisał(a):Polecam Adriatic k. Primosten. Jest naprawdę OK!...
PozdraV
J.
Maniaku-cro Jacuniu może jakis działający link do Adriatiku bo ten Januszowy nie rabotajet...A może jakieś fotki i rady dla 2 dorosłych i 4 dzieciaków , o cenniku nie wspomne .......z gory wielkie dzięki (decyzja zapadła)..
Te kilka już sie naoglądalem do bulu myslałem jeszecze o paru aa te parcele to które sa za jakie pieniądze tzn. które tansze ktore droższe,, a i jeszce jedzo pytanie czy na tym kampingu sa tylko parcele czy jest też pole namiotowe,,, czytałem ,że 2-3 lata temu było pole namiotowe a parcele wydzielili niedawno ciekawym jak jest teraz??Janusz Bajcer napisał(a):Kilka zdjęć jest na stronie kampu.