Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kempingi Hvar, Korcula.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 27.02.2004 12:51

uppsss no i właśnie obawiam się czy w szczycie sezonu starczy tam dla mnie miejsca :cry:
Ale znalazłam sobie już namiary na ten kamp... wiec może sobie"zaklepie" spanko w odpowiednim czasie!
Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc!

I czekam na jakieś wskazówki o kempingach na Korćuli lub też innych ciekawych propozycjach na Hvarze!!!
Piszcie!!!!!!!!!!!!!
MariuszLo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MariuszLo » 27.02.2004 13:09

Na Korculi byłem na kampie Kalac (koło miasta Korcula - 2 km). Byłem tam od 1.07 do 3.07. Na tym kampie był to jeszcze sezon C i za dwie osoby, auto i namiot płaciliśmy ok 70 kun. Był to dosyć duży kamp z numerowanymi miejscami, odgrodzonymi od siebie kamiennymi murkami i krzaczkami. Plaża: piaasek + beton. W wodzie długo płytko i piaszczyste dno bez jeżowców. Można korzystać z infratruktury pobliskiego hotelu (basen ,ping pong). Są też korty tenisowe, ale za nie trzeba już płacić. Do Korculi można spacerować pieszo, wzdłuż zatoczki. Bardzo sympatyczny spacer.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 27.02.2004 13:42

To ja chyba wolę coś bardziej kameralnego.....Ale bardzo dziekuję za info - moze się przydac.
A czy wiesz coś może( słyszałeś od kogoś) coś o kempingach położonych dużo dalej od miasta Korcula???????
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 29.02.2004 18:36

No nie wierzę że nie ma znawców kempingó na Korculi....
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 03.03.2004 08:43

:cry: :cry: :cry:
No napiszczie coś ...
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 11.03.2004 08:26

Moze jestem neicierpliwa ale... neiwierzę ze nikt nie zna innego kempingu niż kemp Kalac na Korculi..................... :roll:
xyzbird
kempingi

Nieprzeczytany postnapisał(a) xyzbird » 13.03.2004 19:58

kempingów na korczuli jest sporo. najczęściej są to nieduże autocampy.
6 km od korculi jest autocamp Vrobovića. kameralny - warty polecenia.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 13.03.2004 21:56

A można zapytać o jakieś bardziej szczegółowe informacje???
Jaka plaża jest na tym kempingu? itp.Będę bardzo wdzięczna!!! :oczko_usmiech:
jacek67
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek67 » 24.03.2004 23:43

Na Hvarze w Jelsie jest fajny camp "Mina" cena ok. 90 kun 8)
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi