TATANKA napisał(a):Czy mozecie mi wyjaśnić po co rozbierają się mało atrakcyjni ludzie?? Błam w tym roku po raz kolejny w Chorwacji i kolejny raz widziałam ludzi o mało atrakcyjnych ciałach zaznaczam, iż nie byłam na plazy przeznaczonych dla naturystów a normalnych takich jak ja. Byli to ludzie starsi już z nieco zmiętymi ciałkami, otyłe, panie o biustach których nie było panów z mało atrakcyjnymi zwisami męskimi. Były owszem młode kobiety które na prawdę miałyby się czym pochwalić ale tego nie robiły... Mój chłopak stwierdził, że napatrzył się za wszystkie czasy i to działa anty sexualnie. Nie rozumiem również po co rozbierac się przy dzieciach nie mówię o maleństwach, a o nastoletnich dzieciakach! Powiem tak jestem osobą tolerancyjną i na prawdę nic by mi nie przeszkadzało że leży koło mnie kobieta czy mężczyzna nagi Ok. niech leżą eżą mają taki kaprys ale to naprawdę w większośći było niesmaczne!!!
TATANKA napisał(a):Czy mozecie mi wyjaśnić po co rozbierają się mało atrakcyjni ludzie?? Błam w tym roku po raz kolejny w Chorwacji i kolejny raz widziałam ludzi o mało atrakcyjnych ciałach zaznaczam, iż nie byłam na plazy przeznaczonych dla naturystów a normalnych takich jak ja. Byli to ludzie starsi już z nieco zmiętymi ciałkami, otyłe, panie o biustach których nie było panów z mało atrakcyjnymi zwisami męskimi. Były owszem młode kobiety które na prawdę miałyby się czym pochwalić ale tego nie robiły... Mój chłopak stwierdził, że napatrzył się za wszystkie czasy i to działa anty sexualnie. Nie rozumiem również po co rozbierac się przy dzieciach nie mówię o maleństwach, a o nastoletnich dzieciakach! Powiem tak jestem osobą tolerancyjną i na prawdę nic by mi nie przeszkadzało że leży koło mnie kobieta czy mężczyzna nagi Ok. niech leżą eżą mają taki kaprys ale to naprawdę w większośći było niesmaczne!!!
]art 7 napisał(a):po czym tak sadzisz.po tak krótkiej wypowiedzi.myśle ze nie byłeś nigdy dłuzej w galicji i nie rozumiesz o czym pisze woka.metalnie 123 lata zaborów jeszcze pokutuja w naszym kraju
art
platon napisał(a):]art 7 napisał(a):po czym tak sadzisz.po tak krótkiej wypowiedzi.myśle ze nie byłeś nigdy dłuzej w galicji i nie rozumiesz o czym pisze woka.metalnie 123 lata zaborów jeszcze pokutuja w naszym kraju
art
ten poziom wypowiedzi to nie z naszego forum !!!!
woka napisał(a):Hejże Platonie .... a niby jaki Twoim zdaniem ma byc ton wypowiedzi. ? Pokorny, uległy i baaaardzo opisowy. Moim zdaniem, krótko i treściwie. Co Tatanki .. toz to dziewczyna zakompleksiona i mało obyta. Jej zdaniem, Ona bedzie wiecznie młoda a teraźniejsci staruszkowie .... za długo zyją. Świat ma byc stworzony z ludzi wiecznie młodych i o cudnych kształtach. Chyba przyznasz, że coś Tatance sie mocno pomydliło. Tatanka oprócz tego pisze że któryś raz była w CRO..... może i była ten N-ty raz lecz jakoś nie widze u niej tego obycia. Wrecz przeciwnie. Ja osobiście już na samą myśl, że mógłbym tak pomysleć o kims starszym kto akurat jest na tej samej plaży, dostaje wypieków na twarzy. Czy Ci starsi to juz są na odstrzał. ? Może Tatanka ma tą cudną figurę ( przyjmijmy że tak choc to kwestia samooceny i gustu), to prosze zauważyc że nasz zewnętrzny wygląd jest zasługą genów a nie nas samych. Niejedna "brzydula" jest stokroć bardziej wartościowa / przepraszam za określenie/ od "ślicznotki". Nic na to nie poradzę .... wypowiedzi w tonie Tatanki przeogromnie mnie wnerwiają.
woka napisał(a):zapewne do koscioła scigasz co niedziela i to zrobiło swoje.
wotasz napisał(a):MACIE MOZE JAKIES ADRESY KEMPINGÓW FKK.?MAM OCHOTE WYBRAĆ SIE W TYM ROKU
Mysle że na pierwszy raz to najlepsze sa campingi na których część jest wyznaczona dla naturystów tak jak np. Vestar na Istrii, możesz pojść na część dla golasów i zostać jak Wam sie spodoba. Ogólnie na Istrii jest wieksze przyzwolenie dla opalania się nagoArjano napisał(a):Witam!
Czy kempingi przeznaczone dla naturystów są jakoś oznaczone? A może są to tylko wydzielone strefy kampu czy plaże? Nam raczej naturyści nie przeszkadzają, choć jedziemy z dzieciakami. Jednak wolelibyśmy pozostać tekstylnymi. Jak zwyczajowo wygąda sprawa wzajemnych kontaktów? Jak są postrzegani tekstylni na kempingu dla naturystow (o ile wogóle mogą tam zamieszkać bez deklaracji o nienawidzeniu szortów ). Jak na plaży? Dla nas byłoby to raczej naturalne, żyjemy w wolnym dmokratycznym świecie (no, naszych krajach cro.pl), czyż nie? Więc skoro ja toleruję gościa bez gaci to i on moją żonę też powinien w bikini
Czy te kampingi są np. droższe, czy nie ma to znaczenia?
I pytanko przedostatnie: czy uważacie, że dzieciom powinien taki widok być oszczędzony i dlaczego "nie"?
No i na koniec: sprawa toplesu w Chorwacji. Ja na pewno tak wystapię na plaży, ale żonka? Jakie zwyczaje?
Powrót do Naturystyczna Chorwacja