.png)
.png)
.png)
TATANKA napisał(a):Czy mozecie mi wyjaśnić po co rozbierają się mało atrakcyjni ludzie?? Błam w tym roku po raz kolejny w Chorwacji i kolejny raz widziałam ludzi o mało atrakcyjnych ciałach zaznaczam, iż nie byłam na plazy przeznaczonych dla naturystów a normalnych takich jak ja. Byli to ludzie starsi już z nieco zmiętymi ciałkami, otyłe, panie o biustach których nie byłopanów z mało atrakcyjnymi zwisami męskimi. Były owszem młode kobiety które na prawdę miałyby się czym pochwalić ale tego nie robiły... Mój chłopak stwierdził, że napatrzył się za wszystkie czasy i to działa anty sexualnie. Nie rozumiem również po co rozbierac się przy dzieciach nie mówię o maleństwach, a o nastoletnich dzieciakach! Powiem tak jestem osobą tolerancyjną i na prawdę nic by mi nie przeszkadzało że leży koło mnie kobieta czy mężczyzna nagi Ok. niech leżą eżą mają taki kaprys ale to naprawdę w większośći było niesmaczne!!!
.png)
TATANKA napisał(a):Czy mozecie mi wyjaśnić po co rozbierają się mało atrakcyjni ludzie?? Błam w tym roku po raz kolejny w Chorwacji i kolejny raz widziałam ludzi o mało atrakcyjnych ciałach zaznaczam, iż nie byłam na plazy przeznaczonych dla naturystów a normalnych takich jak ja. Byli to ludzie starsi już z nieco zmiętymi ciałkami, otyłe, panie o biustach których nie byłopanów z mało atrakcyjnymi zwisami męskimi. Były owszem młode kobiety które na prawdę miałyby się czym pochwalić ale tego nie robiły... Mój chłopak stwierdził, że napatrzył się za wszystkie czasy i to działa anty sexualnie. Nie rozumiem również po co rozbierac się przy dzieciach nie mówię o maleństwach, a o nastoletnich dzieciakach! Powiem tak jestem osobą tolerancyjną i na prawdę nic by mi nie przeszkadzało że leży koło mnie kobieta czy mężczyzna nagi Ok. niech leżą eżą mają taki kaprys ale to naprawdę w większośći było niesmaczne!!!
.png)

]art 7 napisał(a):po czym tak sadzisz.po tak krótkiej wypowiedzi.myśle ze nie byłeś nigdy dłuzej w galicji i nie rozumiesz o czym pisze woka.metalnie 123 lata zaborów jeszcze pokutuja w naszym kraju
art
.png)
platon napisał(a):]art 7 napisał(a):po czym tak sadzisz.po tak krótkiej wypowiedzi.myśle ze nie byłeś nigdy dłuzej w galicji i nie rozumiesz o czym pisze woka.metalnie 123 lata zaborów jeszcze pokutuja w naszym kraju
art
ten poziom wypowiedzi to nie z naszego forum !!!!
.png)
.png)
woka napisał(a):Hejże Platonie .... a niby jaki Twoim zdaniem ma byc ton wypowiedzi. ? Pokorny, uległy i baaaardzo opisowy. Moim zdaniem, krótko i treściwie. Co Tatanki .. toz to dziewczyna zakompleksiona i mało obyta. Jej zdaniem, Ona bedzie wiecznie młoda a teraźniejsci staruszkowie .... za długo zyją. Świat ma byc stworzony z ludzi wiecznie młodych i o cudnych kształtach. Chyba przyznasz, że coś Tatance sie mocno pomydliło. Tatanka oprócz tego pisze że któryś raz była w CRO..... może i była ten N-ty raz lecz jakoś nie widze u niej tego obycia. Wrecz przeciwnie. Ja osobiście już na samą myśl, że mógłbym tak pomysleć o kims starszym kto akurat jest na tej samej plaży, dostaje wypieków na twarzy. Czy Ci starsi to juz są na odstrzał. ? Może Tatanka ma tą cudną figurę ( przyjmijmy że tak choc to kwestia samooceny i gustu), to prosze zauważyc że nasz zewnętrzny wygląd jest zasługą genów a nie nas samych. Niejedna "brzydula" jest stokroć bardziej wartościowa / przepraszam za określenie/ od "ślicznotki". Nic na to nie poradzę .... wypowiedzi w tonie Tatanki przeogromnie mnie wnerwiają.
.png)
woka napisał(a):zapewne do koscioła scigasz co niedziela i to zrobiło swoje.
.png)
wotasz napisał(a):MACIE MOZE JAKIES ADRESY KEMPINGÓW FKK.?MAM OCHOTE WYBRAĆ SIE W TYM ROKU
.png)
Mysle że na pierwszy raz to najlepsze sa campingi na których część jest wyznaczona dla naturystów tak jak np. Vestar na Istrii, możesz pojść na część dla golasów i zostać jak Wam sie spodoba. Ogólnie na Istrii jest wieksze przyzwolenie dla opalania się nagoArjano napisał(a):Witam!
Czy kempingi przeznaczone dla naturystów są jakoś oznaczone? A może są to tylko wydzielone strefy kampu czy plaże? Nam raczej naturyści nie przeszkadzają, choć jedziemy z dzieciakami. Jednak wolelibyśmy pozostać tekstylnymi. Jak zwyczajowo wygąda sprawa wzajemnych kontaktów? Jak są postrzegani tekstylni na kempingu dla naturystow (o ile wogóle mogą tam zamieszkać bez deklaracji o nienawidzeniu szortów). Jak na plaży? Dla nas byłoby to raczej naturalne, żyjemy w wolnym dmokratycznym świecie (no, naszych krajach cro.pl), czyż nie? Więc skoro ja toleruję gościa bez gaci to i on moją żonę też powinien w bikini
![]()
Czy te kampingi są np. droższe, czy nie ma to znaczenia?
I pytanko przedostatnie: czy uważacie, że dzieciom powinien taki widok być oszczędzony i dlaczego "nie"?![]()
No i na koniec: sprawa toplesu w Chorwacji. Ja na pewno tak wystapię na plaży, ale żonka? Jakie zwyczaje?
Powrót do Naturystyczna Chorwacja