Drogi Jacku i Krystku.
Podana cena dotyczy pobytu na wyspie Pag, miejscowość Novalja, kamp – "Straško", oraz na wyspie Krk, miejscowość Punat, kamp "Pila". Pobyt w obydwu przypadkach w I połowie sierpnia, czyli w najdroższym okresie. Cena obejmuje zakwaterowanie w całkowicie wyposażonym namiocie z drewnianą podłogą, elektryką itd. Jak podałem wcześniej, oraz parking samochodu i opłaty klimatyczne dla 4 osób. Kamp w obu przypadkach położony bezpośrednio przy plaży oraz przy miejscowości. Wyposażony w sanitariaty i prysznice z ciepłą wodą na średnim europejskim poziomie. Na plaży prysznice ze słodką wodą i wiele atrakcji turystycznych typu sklepy, wypożyczalnie sprzętu, dyskoteka, itp.
Krystku, koszt mojego zakwaterowania w przeliczeniu na 1 osobę jest identyczny jak w Twoim przypadku, a nie muszę martwić się o transport namiotu, garów, krzesełek, itd. Wszystko mam opłacone i jadę na gotowe.
Całkowity koszt pobytu zależy od indywidualnych potrzeb i możliwości. W moim przypadku tygodniowy pobytu 4 os. wliczając zakwaterowanie, paliwo, opłaty autostradowe, ubezpieczenie i kieszonkowe, wynosi tyle samo co w Twoim dla 2 osób.
Jeśli ktoś zna tańszy i wygodniejszy sposób wypoczynku w Chorwacji to bardzo chętnie skorzystam.
Pozdrowienia dla adwersarzy.
Robert.