Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam. Chciałbym zapytać o stary kemping na Zablacu koło Szibenika. Byłbym bardzo wdzięczny jeżeli ktoś podałby mi numer telefonu i działający adres strony tego kempingu.
No właśnie nie ten niestety. To jest zwykły kemping, niewielki, w którym pełno jest iglaków. To naprawdę przyjemne miejsce ale w tym problem, że nie mam kontaktu do niego. Znajduje się on niedaleko Solarisa, więc może ktoś będzie wiedział o którym mówię.
wiem chyba o którym campie mówisz.
Takim małym z betonową plażą, małym ryneczkiem , obok którego jest boisko i wieczorem grają w noge.
Cały camp jest zacieniony.
Niestety nie mam do niego namiarów, ale z tego co pamiętam to nie należał do najdroższych ani do zaludnionych.
Bylismy na tym kampie w 2008 roku ale tylko kilka minut, popatrzyliśmy co i jak i moim chłopakom sie nie podobało.Kemping faktycznie zalesiony, dużo cienia, łazienki w miarę, plaża to betonowe płyty.