napisał(a) SVIBANJ » 31.01.2010 14:15
kaska33 napisał(a):... a mozesz napisac w jamim sensie..? co było nie tak?
wiesz zbieram narazie wszelkie info by jak najlepiej sie przygotowac do wyjadu
Każdy z nas ma inne oczekiwania i przez pryzmat oczekiwań ocenia ten kamp.Bardzo wiele osób jest z niego zadowolonych, jest to naturalne i ja to rozumiem. Mnie jednak on zdecydowanie nie pasował z kilku powodów. Po pierwsze dojazd.Wjeżdżasz pomiędzy małe domki, bardzo wąską uliczkę i w pewnym momencie musisz po prostu wjechać komuś na podwórko. Ludzie chodzą spacerują , jadą a Ty się przeciskasz.
Po drugie ciasnota. Może mieliśmy pecha ale ilość namiotów przyczep i kamperów była naprawdę imponująca a wszyscy stłoczeni jak na parkingu przed supermarketem. Pomiędzy niektórymi namiotami było dosłownie pół metra wolnej przestrzeni.Może i on jest "mały i rodzinny" , ale mnie bardziej przypominał obóz uchodźców. Trzecia sprawa to cień.Generalnie jest z tym bardzo słabo i trzeba mieć wyjątkowego farta aby załapać sie pod jakieś rachityczne drzewko. Ja nie miałem.
No i plaża. Nie wiem na pewno,ale mam wrażenie,że plaża nie należy do kempingu ale jest po prostu plażą miejską.Miejsca do plażowania bardzo mało i poprzez to każdy skrawek "gęsto zaludniony".
Do tej pory w Cro nie podobały mi sie tylko dwie rzeczy. Ilość ludzi na plaży w Makarskiej i właśnie ten kamp. Pamiętaj,że jest to tylko moja, subiektywna ocena.Jest naprawdę wiele osób którym to miejsce pasuje i którzy z pobytu tam są bardzo zadowoleni. Może ja najzwyczajniej w świecie miałem pecha
a może po prostu jestem marudą
.
Całe szczęście jednym z ogromnych plusów "namiotowania" jest to,ze w każdej chwili możemy zebrać nacze "zabawki" i przenieść się do innej "piaskownicy"
Pozdrawiam serdecznie