Witam wszystkich
W tym roku na przełomie lipca i sierpnia wybieramy się po raz pierwszy na wakacje do tego pięknego kraju. Planujemy 2-tygodniowy pobyt gdzieś w Dalmacji. Dwie osoby dorosłe i 12 latek. Mam w związku z tym prośbę do doświadczonych cro maniaków, aby spróbowali połączyć nasze potrzeby w jednym miejscu . Forum studiuję już od jakiegoś czasu, ale od decyzji jestem tylko dalej, hehe. A więc tak, moja piękniejsza połówka jedzie pod namiot po raz drugi (pierwszy raz całkowicie nieudany, dawno temu deszczowe Mazury) więc aby jej nie zrazić już całkowicie kemping musi spełniać oczekiwania typowej kobiety czyli czyste toalety, może Panie z forum zwrócą mi uwagę na coś jeszcze. Dodatkowo chcielibyśmy aby w pobliżu było jakieś nieduże miasteczko z jakąś promenadą, deptakiem, którym moglibyśmy wieczorkiem spacerować i skosztować regionalnej kuchni. Jeżeli chodzi o plażę to marzą mi się jakieś fajne miejsca do podglądania życia podwodnego z maską i rurką . Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to bardzo proszę się nim ze mną podzielić. dziękuję, pozdrawiam