cześć ,
jestem ciekawa opinii na temat kempingu Strasko -Novalja ,czy ktoś wie jak tam jest , zwłaszcza mobil-home mnie interesuje (pobyt z 2 -latkiem)
janniko napisał(a):interesują nas tylko ciche, spokojne i powiedzmy niezbyt drogie campingi
Kir napisał(a):janniko napisał(a):interesują nas tylko ciche, spokojne i powiedzmy niezbyt drogie campingi
No to o Straśko możesz zapomniec - to kemp duży niezbyt spokojny i diabelnie drogi. Noc na tym kempie kosztuje 2 razy tyle ile na średnim kempingu bo wliczają w cenę ubezpieczenie i opłatę rejestacyjną
witam na forum po dlugim okresie niebytu... napisalas ze bylas na w/w kempingu, o ktorym niestety nie dziala ich strona www. czy mozesz napisac cos wiecej o tym kempie???
janniko napisał(a):witam
ja też jestem zainteresowany relacją
zaczynam zbierać info o campingach w Cro, ponieważ jadąc na dłużej do Czarnogóry w tym roku chcemy "przemknąć" przez Chorwację (jakieś 5-6 dni) i chcemy zahaczać sie na campingach.
pozdro i czekam
interesują nas tylko ciche, spokojne i powiedzmy niezbyt drogie campingi
Mamcia napisał(a):witam na forum po dlugim okresie niebytu... napisalas ze bylas na w/w kempingu, o ktorym niestety nie dziala ich strona www. czy mozesz napisac cos wiecej o tym kempie???
Chyba jednak działa http://www.turno.hr/en/island_of_pag_tourism.html
przynajmniej u mnie
Ja tam byłam 2 lata temu i wybieram się ponownie w czerwcu, a jako że jadę na zorganizowany zlot płacimy sporo mniej w porównaniu do cennika. Kamp jest ładny, czysty, duży i rzeczywiście bardzo drogi. Ale jednoczeście nie stresuję się zimną wodą, niedomytymi łazienkami czy problemami z małym wyborem wśród parceli. Jeśli ktoś lubi lub potrzebuje (jadąc z małymi dziećmi chyba to drugie) trochę wygody pod namiotem czy przyczepą, polecam ten kamping, napewni się nie zawiedzie.
Mamcia napisał(a)::D Czyżby też na ADRIA RALLY 2008 ?
Szaraja napisał(a):My również się wybieramy na ten zlot, niestety dotrzemy dopiero 21.06. Może jakieś spotkanie dla forumowców? Jedziemy dużym granatowym vanem z pzryczepą hobby -6m, dzieciaki 15 lat panna i bliźniaki- 9 lat, chłopak i dziewczynka. Do zobaczenia na Strasko.